За Дидко...

Днес един приятел, който много обичам, има рожден ден! Днес се е родил Даниел.
Един човек, който безкрайно уважавам, за който и до днес мисълта ме изпълва със сълзи на щастие, с любов и гордост, че го познавам. Човек, който ми е дал повече отколкото заслужавам, който въпреки че съм лоша, ме обичаше... Който е талантлив, невероятен китарист и човек!

Днес, на 22-рия му рожден ден, искам да му кажа, че го обичам до болка и винаги ще ми липсва. Винаги ще съжалявам, че приятелството ни се разпадна (по моя вина). И че на този ден не мога да го прегърна силно и да му кажа всички тези неща лично. И че дори ако той ги прочете едва ли ще му направят особено впечатление.
Но все пак...

Дидо,
Честит рожден ден
Бъди здрав, щастлив и много усмихнат. Нека добрите моменти преобладават над лошите. Вярвай в себе си както аз вярвам в теб. Никога не предавай мечтите си! Не спирай да свириш и да влагаш сърцето и душата си в музиката! За мен ти си вече успял!
Обичам те. Прости ми, ако съм сгрешила пред теб.

Цвет.

П.П. Честит рожден ден и на Мирослава, сестрата близначка на Дидо! Мирка, и теб си обичкам много :) :) :)

П.П. А снощи го сънувах.. толкова е странно.. точно срещу рожденния му ден.. Сънувах нещо, което се е случвало наистина.Че се лигавим у тях и аз започвам да го 'бия'. Хващам го, започвам да го гъделичкам и го целувам силно по устата, като не спирам да се заливам от смях. И доста по-късно виждам, че той е целият изчервен, а очите му блестят тъжно..