Разговор със звезда....или може би с готин човек.

Току-що ми се обади не кой да е, а Миро, същия за когото в момента работя в екипа за промотиране на песента му, "Ангел си ти" в Евровизия 2010.

Имахме особено продължителен и приятен разговор, който завърши с "много ти благодаря, желая ти благословен ден! ". Бях не потресен, а докоснат. А може би разтърсен. И не на някакви емоционални копчета, нито пък сексуално хаха :) ( обичам само момичета :) ). Едновременно съм прекалено обръгнат от всякакви житейски ситуации, едновременно имам много точна и добра интуиция, за да бъда подвеждан от его-ласкания или неискрености. Като казвам, че ме докосна, значи ме е докоснал в душата ми - истински!

По време на разговора му казах, че в процес на работата това, което ме кара да влагам енергия в начинанието не е материална мотивация, а това че наистина харесвам посланието в песента, думите и техния смисъл. Говорихме си и за това, колко разединена нация сме - уви, и за грозни истории, как българи в Лондон като чуят родна реч, заобикалят сънародниците си, за да не контактуват с тях. Нации след нации са сътворявали могъществата си посредством единение. Ние сме някакви странни, противостоящи едни на други невзрачковци.

Така че, аз подкрепям този творец, подкрепям участието му не заради хонорара си, и подкрепям песента му, защото съм Българин.

И защото след като 2-ма мои приятели ми казаха, че той е готин, аз мисля същото след 15 минутен телефон разговор със "звезда".

 


 

P.S. Много пъти съм помагал на BGLog ( в технически аспекти ) от зародиша му, за да мога да си позволя да пускам линкове на воля, ако някой не вярва да пита г-н Нягулов. Bare with it and don't blame the SEO snakeoil salesman ! Освен това, както стана ясно подкрепям тази песен защото я обичам, защото човека е истински.

И защото съм Българин, затова !