МИТИНГИ В СЪДЕБНА ЗАЛА- САМО БОЛЕН МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ОПРАВДАНО. ДРУГИТЕ- ДА СИ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ

  ДА СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ ОЗНАЧАВА ДА ЖИВЕЕМ ПО ЗАКОНИ И ПРАВИЛА. ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. ДОРИ И КОГАТО ПИШЕМ ПОСТИНГИ, КОМЕНТАРИ И ОЩЕ ПО  ВЕЧЕ ЗА МЕДИИТЕ. НАЛИ С ВЕСТНИК СЕ УБИВАТ МУХИ И МИНИСТРИ?!
   Току що БНТ- денят”  направи нещо грозно и наруши морал и закон. Пак по знамето на заблудата, че ще ни информират проведе разговор за протестите,станали по делото  Сидеров. Поканен Марковски като платен адвокат получи трибуна, да направи поредната си защитна реч, забравяйки, че не е в съдебна зала, където обидата към колега адвокат са постоянно явление, когато нямат аргумент, но трябва да заслужат големия си хонорар. Отправи тежко обиди към съдията, консултант, което ми е трудно да отмина!
Трябваше да защитава  не може тук да каже едно, а пред съда друго И как ще отиде после при довереника си, Нали тия хиени ще го линчуват  А в това положение го постави водещият
. Като адвокат не биваше да обижда съдия пред екрана.. За останалото вина носи който го е поканил и нека понесе публично и той санкция, за недопустимото отношение към гост. Не можело на политик да се търси съдебна отговорност за криминални деяния. Бре! Ето защо ставали политици.
   Доколкото пред съда не присъстваше съдията прекратл делото, Марковски нямаше място в това студио, освен и защото и водещите са платени защитници, защото не са невежи. Да се разграничи ръководството на БНТ от това!
   Защитникът на съда, каза точно, че това не е по вина на законодателя, а поради неизпълнение на нормативи. Съдът не го е направил, за да не предизвика сблъсъци, каквито точно предвижда Сидеров. Когато медии написаха критични материали, той пак с тази свита, подготвена хорово да  произнася присъди превърна редакциите в места за протест, без да получат санкция. Сега те проведоха същото, пречейки на съда и пак без санкции. Другия път ще направят много по вече, защото ги допуснаха и това е начин да се води политическа борба. Лош пример. Да се вземе делото от съдията
     Не пропуснаха водещите да вмъкнат за бит журналист и за несдекватна присъда на Максим. Но това са техни твърдения в нарушение на ГПК и намеса в работата на съдебната система.
    Призовавам и главния прокурор да направи необходмото за е4дно дело, което се превръща в предизборна агитация. Не може адвокт Марковски да отправя към съдията в студиото обиди ненаказано, както и съдът да се превръща в митинг. Да се унижава съията, който предотврати сблъсък.  Да се потърси отговорност на БНТ за некомпетентно направената информация, само в полза на Сидеров
    Да носят отговорност журналистите за некомпетентни оценки- бил пребит фотографа, пребитите са в реанимация, а манипулаторите ходят по студиата, да клеветят по изтъкнатите от тях българи.