Стачката на българските учители не се спира по команда "отгоре", а според Гласа "отвътре"!

Уважаеми колеги,
Ние, стачкуващите учители от Езикова гимназия "Академик Людмил Стоянов" - Благоевград, не спираме стачката си по заповеди "отгоре", а по повелите на Гласа си "отвътре". Изпращаме бавно всички вас без обвинения и без съжаление! С благодарност и радост за достойната борба, която водихме заедно ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛИ. Борба, на която само положихме началото. Народът ни беше изненадан, но май и ние самите бяхме изненадани от собствената си светла сила:):) Друг ни поведе, но ние се "доведохме":):) Докъде? Според нас, до усещането за Действителност: осъзнахме, че в България не е имало досега истинска гражданска опозиция на властта. Ние я посяхме, защото нашите искрени стремежи ни отведоха по-далеч от очакванията на онези, които искаха да се възползват от нас. Ние мислим, че 26 октомври 2007 г. е Рожденият ден на българското гражданско общество, защото на него ние казахме "НЕ" на ЛЪЖАТА и ОРГАНИЗИРАНАТА ГЛУПОСТ.
Сега още може да не усещаме осезаемо и отчетливо светлите резултати от нашите усилия в тази борба, но те ще "растат" вътре в нас, ще крепнат, ще дадат плодове. Нужна ни е силна вяра и дълбоко упование на самите нас!
До края на тази седмица в Езикова гимназия "Академик Людмил Стоянов" - Благоевград ще има стачка! Въпреки официалните съобщения! След края на седмицата:) ... ще видим!!!
Бъдете благословени, български учители! На вашата сила народът повери децата си, надеждите и себе дори! :):):)
На колегите с любов,
от стачкуващите учители в ЕГ - Благоевград