Разкажете и ПОДКРЕПЕТЕ...

Здравейте, колеги!

 Много съжалявам, че не можах да присъствам на обучението с вас в София на г-жа Легурска, за да си сверя часовника относно приложението на web 2.0 в нашето образование. Надявам се да споделите какво интересно научихте! Да пуснете някой линк с новости, защото всички знаем, че това е бъдещето на образованието и няма да ни се размине без разучаването и прилагането на инструментите. Искрено се надявам, че ще има втори такъв курс, на който да вземем повече колеги учасие.

 В този ред на мисли искам да ви помоля за нещо... В момента "Дискъвъри едукейшън" провежда проучване кои са най - вървежните web2.0 инструменти в оразованието. Състезаваха се два по два много такива - ЕТО РУНД 1, РУНД 2, РУНД 3  и ФИНАЛ.

На финала са Глогстер Еду срещу Едмондо, който също е една много популярна платформа за съвместно обучение. Вие знаете, че аз работя с Глогстер като платформа и съм абсолютно доволна и благодарна от възможностите, които тя ми дава да направя обучението на децата достъпно, приятно и забавно, ето защо е разбираемо да гласувам за него.

Моля Вас да подкрепите с вот Глогсер Еду в тази надпревара! Гласовете ви ще бъдат от голямо значение, защото "нещата са на кантар" в момента!

За да го направите кликнете ТУК , след което вляво над видеото на Глогстер има линк VOTE GLOGSTER EDU - кликнете го.

Това е всичко!

Имаме 19  часа на разположение до крайния резултат.

 Успех и  Ви благодаря предварително!