Представете си, че...

 Нова година, нов късмет :)

Представете си, че сте в планината, в Родопите да речем и ви срещне мечка...Сама сте, раницата тежка, а първото дърво, което виждате е доста далечко...Ееее, намерих и аз да ви карам какво да си представяте...(това реалити шоу между другото наистина се е случвало на мои колежки, но за него - друг път...)

 Сега да си представим нещо по-приятно - пак сте в Родопите, ама на Пампорово, да речем в онези хубавите бунгалца на "Малина", оборудвани сте  с пълен екип за ски, гласите се да вземете някое друго уроче и присъединявайки се към групата мераклии, към вас се обръща мило един приятен на вид  господин, много любезно и внимателно...но уви, говори ви неразбираемо, на аглийски език ;( Аз почти си го предствих, но по закона на Мърфи, това е почти невъзможно да ми се случи, тъй като съм на възраст, омъжена с деца и най - вече мога да се оправя с английския. Пак по същия закон би се случило на някое младо, мило, красиво и волно като птица момиче, което за жалост само се е канило да учи английски ( като Дани Първанова, да речем ;)

 Дани, надявам се, че няма да ми се разсърдиш, че те споменавам в този ред на мисли, но наистина си мислих за тебе, като приготвях това глогче за моите третокласници. Мислих си как ти трябва езика, защото си величина от световен калибър...И не само ти..Тука има толкова ценни хора, да не изброявам, ще пропусна някой. Да се надяваме, че един ден светът ще научи български език, за да разбере, какво и ний сме дали на света. Апропо, като се ровичкам из световните блогове, няма такова уютно гнезденце като нашето ( може би само тук хората са всеотдайни като нас), но няма как да се разбере, ако не се зачетете.

Тааа, ако искате ползвайте това, което съм приготвила за децата, нещата се учат във втори клас и се затвърдяват в трети. На кламера съм прикачила текстов документ с превод и звуковите файлове, които можете да дръпнете на РС - то си.

 ААА, и да не забравя! Имам намерение да почерпя в Димитровград! Ако сте съгласни гласувайте "ЗА" - тука  КЛИК.