Направи си глогче

Здравейте, колеги!

 Едно от нещата, с които помогнах на "малките хора" да направят ГОЛЕМИ неща е ТОВА ТУК. Хич не ми беше трудно - допълнително малко обяснявки на скайп, напътствия и поощрения. Ясно ви е, че децата работят в къщи на компа - в даскало няма как - оскъдица на необходимото оборудване, времето кът, караме материала плътно по разпределение, няма оттърване...И естествено не насилвам и не изисквам работа в сайта, казвам: "Който желае..." Резултатите ги виждате и това е една малка част.

 Истински трудно ми беше обаче да обясня на ГОЛЕМИТЕ хора, какво точно "аджаба" правим с малките. Почти ви го бях разказала продължението, ама реших, че е прекалено много за разтоварващата петък вечер преди уикенда и...го изтрих:)

 Както и да е... Мисълта ми беше, че когато говорим за велики неща трябва да сме широко скроени и с поглед към бъдещето. Да гледаме към новото и позитивното и да не храним негативното с прекомерно внимание и вторачване! И още нещо...да сме винаги поне една крачка преди децата, за да можем да ги водим!

 Щото иначе как ще го стигнем света..."без чистачки ":)?!

 Аааа, темата на поста ми беше "Направи си глогче" - за тези от вас, които искат да се учат. При мен не е задължително - по желание е.

 Съгласна съм с това, което децата казват на това видео.(Те афишират предпочетанията си, за да бъде събуден интереса им ) А вие?

 

 

 И още за любопитковците:)