Безплатно и за България

Здравейте, колеги!

 Повечето, които ме познават знаят, че съм начален учител преподаващ английски език, активен потребител и фен на Glogster EDU, а също и отскоро и Амбасадор на сайта пред света. Който ли пък не, ето малко инфо за мен.

С настоящия пост искам да Ви информирам за една наистина добра възможност, която се дава на българския учител. Става въпрос за това, че сайтът Glogster EDU е взел решение да направи промоция на "Премиум" пакета си (платената версия), като отпусне нейните екстри безплатно за учители до края на учебната година. Мнението на учителите, работещи с него ще бъде определящо за по-нататъшното  усъвършенстване и оптимизиране чертите на "Премиум" пакета. Това е главната цел на промоцията. Аз я ползвам и искам да споделя, че ми върши перфектна помощ при задаване, ръководене и контрол на проектната работа с децата, при осъществяване на управлението  на виртуалните класове (аз имам 6 броя такива третокласници и второкласници), инструментите за рисуване са изключително атрактивни за децата и ред други преимущества (виж тук разликите между "Основна" и "Премиум"), все в полза роду. Благодарение на изключителните и черти и моите третокласници ще могат да представят България на Интернет конференцията в Кейп Таун, тъй като наред с "Енвижън" и проект на Glogster EDU е полуфиналист и ние сме там с наши глогове.

 Ето защо, ако сте активни учители , имате регистрация в Glogster EDU и желаете да получите и използвате новата Премиум платформа безплатно, то просто пуснете съобщение в сайта като се легитимирате (страна, град, училище) и изкажете своето желание за ползване на "Премиум" пакета  до края на годината. Колкото по-бързо се обадите, толкова по-скоро ще получите и по- дълго ще ползвате промоцията без пари. Готова съм лично да помогна на тези, които имат желание да се включат, защото знам, че наистина си заслужава!

 Можете да ме търсите тук на лична, на скайп: rori_2009, ел. поща : rosesunrise65@abv.bg

 Лек и приятен уикенд от мен:)