Старата школа

Не, това не са размисли за професионалисти от старата школа (от древните времена на соц-а). Не, че не е истина ;-), просто друг е повода да започна да пиша.

 Някъде във времето изгубихме следите си ние, възпитаниците на някогашния ИДНУ "Христо Ботев", Бургас. Ние, питомците на Щелянов, Мариана и Ивелина Игнатови, Джовков и още колко много преподаватели. Сигурно още се пазят спомените и се разказва (за назидание) на по-младите как се взема заверка на упражнение по акордеон и как се преплува басейн, а картинката на проточилата се река от студенти към студентския стол в съответното време е просто неизличима. Ох, дори няма да споменавам домакинката в общежитието и съдраните плакати по стените...Но ето, че минаха доста години и загубихме следите си с много колеги.

 Затова, а пък и заради идеята за среща след 25 години (на нашият курс) беше създадена страница във Фейсбук посветена на института. Каня всички колеги и колежки, завършили института без значение кога се е случило това да посетят страницата и да напишат спомените си, да качат снимки или ...каквото си решите :-) Да се съберем!

 

http://www.facebook.com/pages/IDNUHristo-Botev-Burgas/136118083095417?ref=mf