Какво ви чака в бъдещето?

Какво ви чака в бъдещето? За да си отворите на този въпрос, изрежете от плътна хартия 22 еднакви правоъгълника напишете върху тях съгласните букви от българската азбука (Ъ и Ь също са част от тях Smile). След това разбъркайте добре тази своеобразна колода и без да задавете какъвто и да е въпрос изтеглете една след друга три “карти”. Те ще ви покажат, кои именно са обстоятелствата, на които следва да обърнете внимание.

Започвайки това гадание трябва да имате предвид следното:
1. Буквите Б, В, Г, К, Н, П, Т, X, Ц, Ш, Щ – предупреждават за препятствия на пътя към целите ви;
2. Буквите Ж, 3, Р, С, Ф, Ч, Ъ, Ь – ви казват, че имате шанс за успех;
3. Буквите Д, Л, М – ви съветват да не провокирате конфликти.

Ето и значенията на отделните букви:

Б. Стремежът ви да преобръщате планини ви е в лоша услуга. Твърде голямото напрежение и претоварване в работа ще ви доведе до болести и ще провали плановете ви за почивка.

В. Ще изпълнявате важна и необходима работа, ще и отделите много време, но в последният момент ще се окажа, че от нея никой няма нужда. Пари няма да получите, а ще изпитате и голяма разочарование, граничещо с болест. С тази душевна мъка ще се проберете у дома, където всички ще ви се радват и разбират. Споделете с близките си вашите неприятности, тъй като в това общуване е вашето спасение. Близките ви не толкова ще ви съчувстват, колкото ще ви подскажат изходът от ситуацията, в която се намирате.

Г. Това е картата на предпазливостта. Вашите увлечения (любовни или личностни) има опасност да се превърнат в хазарт. Обхванати от страстта ще ви е много трудно да контролирате своите действия и да се страна от новата съблазън. Тази страст ще бъде ненужна във вашият живот и ще стане причина за финансови неприятности, влошаване на здравето, а също ще доведе и до усложняване на отношенията с близките колегите в работата. Бъдете внимателни!

Д. Голяма е вероятността околните да престанат да ви разбират. Вашият жизнен опит и знания няма да са необходими на никого, тъй като ще ги приемат за ненужни и остарели. Ще останете самотни, независимо че ще се стремите да споделите с другите това, което знаете. Не ставайте язвителни в тези си опити, защото това ще доведе само до раздразнение и кавги с околните. Тази карта може и да означава коварен любовник (или любовница), който няма да приеме нищо друго освен в замяна осване разрушаването на вашето семейство.

Ж. Картата е свързана със здравето. В недалечно бъдеще вас или вас или ваш близък ви очаква болест, но не чак толкова опасна, че да си струва да се вълнувате за това особено. В крайна сметка тя ще премине без последици, но само ако болният положи грижа да се съвестно да се лекува.

З. Предстои ви да изживеете любовно разочарование и сърдечно огорчение, а като резултат от тези неприятности ще имате разговор, при който, без да се вслушвате един в друг, ще си направите неправилни и прибързани изводи. Заради това вашите срещи ще се прекратят за известно време. Много скоро след като помислите и разберете всичко правилно, отново ще се видите и ще възстановите предишните си отношения. Очаква ви много благоприятен период и не е нужно да се отчайвате преждевременно.

К. В миналото сте допуснали грешка, която в бъдеще ще ви донесе сериозни неприятности. Това може да е спор с делови партньор за пари, дори съдебен процес, който ще бъде за вас изненада.

Л. Това е картата на измамата. Обстоятелствата се стичат така, че ще се окажете обграден от хора, стремящи се към лични облаги и успехи чрез измама. Те оставят за себе си много добри впечатления и ще ви заблудят за изхода на доходно начинание. Вярвайки им и без да подозирате нищо, ще заработите не лоша сума пари, въпреки че голяма част от тях ще се трябва да дадете на мошеника. Тези пари обаче ще са ви нужни за осъществяването на обществено важни дела и така ще бъдете принудени да прибегнете до измама. По такъв начин ще получите само упреци и ще решите спора само по съдебен ред. За всичко ще обвиняват вас.

М. След дълга и сериозна работа ще получите голяма сума пари, която ще ви позволи да осъществите всичко замислено преди. Ще можете да заминете на отдавна планувано пътешествие, където най после да си отпочинете от борбата за насъщния. Няма от какво да се притеснявате тъй като тази карта вещае успех дори и в такива ситуации, които той изглежда невъзможен. От завистници и недоброжелатели не бива да ви безпокоят, защото те няма да могат да ви попречат