Обучение с Енвижън във Варна с 3 допълнителни месеца

Имаме честта да поканим всички начални учители на обучителен курс за работа с българската образователна система „Енвижън” (мишия проект), което ще се проведе на 20.03.2010г. в ДИПКУ – гр. Варна. 

Обучението се организира с любезното съдействие на Майкрософт България и ДИПКУ-Варна. Не пропускайте да се присъедините към най-ентусиазираната група учители в страната и ни пишете със заявката си за участие още сега! Ще очакваме да се свържете с нас до 19 март и да се видим на живо във Варна.

Искаме да направим и едно специално предложение за всички, които ще присъстват на обучението – ще получите допълнителни 3 месеца до края на следващата учебна година ако се включите на предстоящия курс в град Варна.

 
За да запазите своето място или да научите повече за обучението можете да се свържете с нас още днес на office@nimero.com или 089 861 71 14. 

На facebook страницата на Енвижън  можете да видите много коментари, снимки и видеа, публикувани от учители, които да ви дадат по-добра представя за това какво представлява ученето с Енвижън. 

За повече информация, моля посетете интернет страницата на Енвижън.