Семинар за директори и учители във Варна

Изключително радостни сме да поканим всички директори и учители на безплатен семинар-демонстрация на тема „Интерактивна технология Енвижън - един компютър, много мишки“. Организатори на предстоящото събитие са Нимеро и ДИПКУ-Варна

На семинара ще бъдат демонстрирани възможностите на системата „Енвижън“, като ще участвате в демонстрация в ролята на ученик, ще имате възможност да се включите в дискусии за използването на многомишковата технология в обучението, ще добиете представа за софтуера Енвижън като цяло - модули, основни инструменти, методически похвати. 

След демонстрациите ще имате възможност да се консултирате по въпроси относно закупуването, инсталирането и обучението с Енвижън. 

Семинарът ще се проведе на 20.04.2012 г. в ДИПКУ, гр. Варна, спирка Почивка, Ученически комплекс, ул. "Доктор Божков" 1, етаж 3, зала 57. За максимално удобство на участниците сме предвидили две еднакви сесии, които ще започнат от 10:00 ч. и 14:00 ч. 

Срещата ще е полезна както за представители на училища, които тепърва ще вграждат системата Енвижън, така и за тези, които вече я имат и желаят да споделят практика, която прави ученето приятно и полезно – както за учениците, така и за учителя. Може да присъстват по няколко представителя от училище. 

За да бъде комфортно на всички по време на демонстрациите, моля, до 17.04.2012 г. заявете желание за участие на телефон: 052301241 или dipkuvn@abv.bg.