Покана за участие в образователна конференция

Здравейте!

Имаме удоволствието да ви поканим на едно от най-значимите образователни събития през 2012 г., което се провежда под надслов „Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“. Конференцията ще се състои на 7 септември 2012 г. в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски” от 9:30 до 16:00 часа и се организира от Нимеро ООД и Факултетa по начална и предучилищна педагогика към Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

След успешното първо издание на събитието, екипът ни взе решение отново да събере на едно място най-активните учители, директори и научни работници от страната и да посвети един от последните прекрасни летни дни на тях и на иновациите, които всички ние развиваме в българското образование. По време на конференцията ще бъдат представени научни изводи за влиянието на технологиите върху обучението, добри практики при участие в програма „УСПЕХ“, както и новото професионално изготвено електронно учебно съдържание на издателство „Просвета“.

Ще отделим време и на новата, още по-добра версия на първия ни проект „Енвижън“, който вече се използва в над 200 училища в България и чужбина. Ще можете да видите и да дадете обратна връзка за редицата функционални, методологични и визуални подобрения, които разработихме.

За първи път в България ще представим и Jumpido - Kinect for Windows, базиран на работа с естествен потребителски интерфейс. Нашата цел е да предоставим забавен, интересен и лесен начин за усвояване и упражнение на знания и да помогнем на учителите да превърнат ученето в най-приятното и желано занимание за децата.

Надявам се да приемете нашата покана и да се присъедините към нас, за да отпразнуваме заедно прекрасните неща, които се случват в българското образование и да отбележим началото на една още по-вълнуваща и изпълнена с предизвикателства учебна година.

С цел улесняване на организацията, искам да Ви помоля да потвърдите присъствието си, като се регистрирате на сайта на конференцията тук http://www.nimero.com/conference2011/register

Ще се видим на 7-ми!

Екипа на Нимеро
www.nimero.com
facebook