По Коледа стават чудеса!

Така е, но чудесата не се случват сами, трябва някой да ги сътвори. За учениците от нашето училище това сториха две колежки от Свищов - Ценка Димитрова и Снежана Блажева. Не мога да ви опиша изненадата си, когато получих трите големи кашона (цели 60 кг) с подаръци - книжки, играчки, дрешки, учебни пособия и лакомства. Още по-голяма беше радостта на децата, но най-затрогващи бяха сълзите в очите на майките им. За себе си знам, че съм ревла и ми е трудно да остана хладнокръвна в такива моменти, но когато видях и няколко просълзени майки, ми стана ясно, че събитието е постигнало ефекта си

 

Благодаря ти, Цене! Благодаря, ти Снеже! Благодаря на вашите ученици и техните съпричастни родители за всичката радост и щастие, с което изпълнихте сърцата на нашите ученици от толкова голямо разстояние.

Нашият блог и нашата общност са уникални - не бива да има съмнение в това. Тук не само си общуваме виртуално и споделяме добри практики, но се създават  и съвсем реални приятелства. От това по-добро едва ли може да има. 

Пожелавам весели празници, спокойна ваканция и щастлива Нова година на близки и далечни колеги, приятели или просто съмишленици!

В суматохата и понеже ръцете ми все бяха заети с нещо, пропуснах да направя снимки на тържеството. А то се получи чудесно! Но се надявам, че някой от родителите или другите колеги е запаметил този ден.

Тони, и твоите календари бяха част от изненадата. Благодаря и на теб, приятелко и на твоя мъж също!