Здрави с Алое и пчелни продукти

Хей, здравейте,

Има моменти много важни или не толкова, в които се питаме защо така се случи, защо така постъпих, защо срещнах този или онзи ... Тези моменти може да са тежки, но напълно възможно е да са щастливи, тъжни истории с хубав край. Но винаги общото между всички случаи е споделянето. Говоренето с хората, съпричастността в момента, в случващото се. И понеже с годините разбрах, че споделянето е много важно и много полезно и винаги помага, реших да ползвам нет пространството да споделя и да се надявам и с мен някой да сподели. Става въпрос за здравето, по-конкретно за влиянието на алое вера и на пчелните продукти върху здравето на хората. Започнах да ползвам добавки с тези продукти, да давам на децата си от тях и много бих искала да споделите с мен ваши истории в тази връзка.

Ето и малко за Алоето:

Синергия значи съвместно действие на няколко неща, като крайният ефект от общото действие е по-голям, в сравнение с действието на всяко едно нещо поотделно. Или печелившата формула 1 + 1 = 3. С пълна сила можем да кажем,че ефекта на синергията се наблюдава при Алое вера и ето фактите,които ни дават право да твърдим това:

В листата от Алое се съдържа 99% вода. Всички полезни съставки са в останалите 1%.В този 1% има 80 елемента, които правят ползата от  Алоето (витамини, ензими, антрахинони, сапонини, аминокиселини, полизахариди, т.н.), толкова значима. Съставките на Алое може да убива бактерии и вируси и по този начин стимулира имунната система и й помага в борбата с патогените.
Алое като Асай Бери има много антиоксиданти и може да улавя свободните радикали вътре и извън клетките.

Тези от вас,които са използвали гела от Алое Вера са напълно убедени, че Алоето е хранителна добавка, която видимо подобрява нашето здраве. Не напразно Алоето още от векове е наречено чудодейно растение и редица исторически личности като  Александър Велики и Клеопатра . 
Познати са над 240 различни вида Алое, които растат в сухи и безводни климатични зони на Африка, Азия, Европа и Америка. От всички тези различни видове Алое, само четири са определени като годни за консумация от човека. Aloe Vera Barbadensis Miller е асото пика в тази четворка. Уверете се,че продуктите,които закупувате са точно от този вид - Aloe Vera Barbadensis Miller и нищо друго.
Защо е асо пика сред всички Алое вера, точно видът Aloe Vera Barbadensis Miller?

Този вид съдържа над 20 аминокиселини, 8 от които са от решаващо значение за човешкото тяло и нашия организъм не може да ги създаде. Алоето съдържа всички тези 8 важни незаменими аминокиселини и "вторични" аминокиселини.
 Обогатена с множество витамини: А, В1, В2, В6, В12, С, D и Е. Витамините също не могат да бъдат произведени от организма, а някои дори не могат да се съхраняват от нашето тялото.