Децата наистина ги обожават

Forever Kids
Форевър кидс
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато майките ни са настоявали да изяждаме всички плодове и зеленчуци, те са знаели, че това ни прави здрави и силни, но едва ли са се досещали, че плодовете и зеленчуците ни помагат да живеем по-дълго. Днес знаем, че хората, които приемат големи количества плодове и зеленчуци, страдат по-рядко от сърдечно-съдови заболявания, рак и много други сериозни болести и имат по-голям шанс да живеят по-дълъг и здравословен живот. Препоръката е да приемаме плодове и зеленчуци поне шест пъти дневно. За съжаление малко от нас го правят, а дори и да се стараем, често попадаме на продукти, бедни на питателни съставки поради свръхобработка или неблагоприятни фактори на околната среда.
„Форевър кидс“ идва на помощ! Тези страхотни на вкус дъвчащи мултивитамини за деца осигуряват важния питателен градивен материал от основни витамини и минерали, заедно с най-добрите натурални вещества.
Фитокомпонентите представляват изключително полезни питателни вещества от растителен произход, които откриваме в плодовете и зеленчуците.
Новите технологии за обработка ни позволяват да дехидрираме и изсушаваме сурови плодове и зеленчуци, запазвайки ценните фитокомпоненти, витамини, минерали и ензими, от които се нуждае организмът ни. Резултатът е витаминна добавка, подходяща за деца от 4 до 104 години!
В днешното забързано ежедневие това е идеалната хранителна основа за всеки. С аромат на портокал и грозде и с форма на животни, таблетките „Форевър кидс“ имат страхотен вкус и се харесват особено много на децата. Ако използвате останалите продукти на Форевър Ливинг, трябва да знаете, че фитокомпонентите във „Форевър кидс“ естествено допълват и завършват хранителната основа, която другите хранителни добавки изграждат.
 
СЪСТАВКИ
Сорбитол, ксилитол, калциев карбонат, магнезиев оксид, полиетилен гликол, аскорбинова киселина (витамин С), никотинамид (витамин В3), стеаринова киселина, силициев диоксид, натурални аромати, витамин Е ацетат, магнезиев стеарат, биотин, лимонена киселина, етилцелулоза, хидрогенирано растително масло, цинков оксид, манганов глюконат, смола от Cyamopsis Tetragonolobus, D-калциев пантотенат, бета-каротин, пиридоксин хидрохлорид (витамин В6), натурален оранжев оцветител, витамин А ацетат, рибофлавин (витамин В2), витамин D3, тиамин мононитрат (витамин В1), извлек от ацерола (Malpighia Glabra), ябълков пектин, броколи на прах, морков на прах, комплекс от цитрусови биофлавоноиди, концентрат от боровинки, спанак на прах, домат на прах, зеле на прах, фолиева киселина, меден оксид, натурален син оцветител, цианокобаламин (витамин В12).
„Форевър кидс“ не съдържа захар, аспартам или изкуствени аромати.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки дневно. (Съгласно Наредба №47 на МЗ)
Препоръчително е да се дъвчат.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Забавни форми и цветове – децата ги харесват!
  • Без изкуствени оцветители и консерванти.
  • Фитокомпонентите катализират доброто здраве.
  • Основата на фитокомпонентите е извлечена от най-добрите суровини, включително броколи, зеле, спанак и моркови.