ДОБРЕ СТЕ МИ ДОШЛИ! - 1

Централният организационен комитет (ЦОК) има удоволствието и приятното задължение да ви съобщи следното:

По случай националния празник " Ила ма сляз, чи ни мога са кача" е разпореден празничен обяд за сичкото население


МЕНЮ

1. Европейска супа (ЕС) по нашенски.

Продукти: уши от некадърници, бузи от чревоугодници, гушки от държавни чиновници, трътки от митничари и очички от подлизурковци.

Начин на приготвяне:
Всичкото се турга наеднъж и бързичко. Вари се с въглища от Елзас и Лотарингия. Накрая се фърга вътре едно балонче универсална подправка "Бойкоборисов". Ако работата се запецне се фъргат криви дърва.


2. Пуешко (генералско) напърчено

Продукти: половин кило гърди от генерал, вратни кожички от адютант, половин ботуш паркетен.

Начин на приготвяне: гърдите се джасат докато им се вземе акъла. Вратните кожички се отпорват от наведената глава. Ботуша се чака да се вмирише. В канонадата, пардон, в огъня, се хвърля много барут. Помощниците на готвача трябва да викат "Урааааа".

3. Пурпурно червена яхния (Дядовата)

Продукти: един нафталясал и изтормозен призрак, един учебник по диалектически материализъм, чифт грузински мустаци и много лук за сълзи и съжаления.

Начин на приготвяне:
Всичко се слага в обратен ред (за да е подредено). Огъня може да е таен и да му се хвърлят долари. Бърка се само със сърп. Тиганя се почуква с чук от време на време за да не се бетонира много сместа.

4. Вита баница "ала Костов"

Продукти: две кофи злоба, също тоже и некадаръност, един самосвал компромати, нацвъкани на дребно, две щипки политикономия, една смачкана партийна секретарка, връзка маргаритки.

Начин на приготвяне: Тестото се бърка много и после се блъска в дувара докато стане черно и се изгърби. Баницата се поднася с маргаритки, но не се говори с тях.

5. Кметски крем "Боклуле"

Продукти: има ги навсякъде и всичките са от Менделеевата таблица, намират се в София, Суходол, Карлово, Своге, а напоследък и в Цалапица.

Начин на приготвяне: Вие ми дайте парите, аз ще ви кажа после!

За преглъщане на тази похапка ще се поднесе отвара от печатни медии. Но да се внимава! На другия ден може да имате халюцинации.


Главен супервайзър на всичкия този бъркоч е Сокол ефенди - баш философин и наблюдател на сеири.

Ха, наздраве