Салса парти

Ето че и аз най-после бях на салса парти. Това всъщност ми беше за втори път, но за първи път във Варна. Партито започва в 10:30, а ние (четири момичета, от които две танцуващи салса (аз и Алекс) и две - не) отидохме към 11, и беше все още доста празно. На дансинга танцуваха няколко двойки, които по мое скромно мнение, се справяха доста добре - едни въртенета, едни чупки :) Но те явно танцуват доста отдавна и са много добри.

Неприятният момент беше, че от нашата група нямаше никого, и съответно - никой не знаеше, че танцуваме, а ние седяхме от страни и само гледахме... В 12:30 спряха да пускат салса, основните двойки си тръгнаха и аз вече си мислех, че вечерта ще завърши безславно. Обаче малко след това пуснаха бачата и аз, понеже бях усъвършенствала уменията си, докато слушах едни и същи песни по 1000 пъти :), се престраших и се разтанцувах.

Хубавото е, че после салсата продължи, а аз и Алекс се опитвахме да правим някакви изпълнения тип lady's style. Явно скоро след това сме били забелязани като новоизгряващи салсероси и ме покани един кавалер. С него беше малко семпло, но пък иначе беше приятно. Като правих ариба каза, че било много красиво и така го правели рускините :))) Вторият ми кавалер беше професионалист и доста ме развъртя, но според мен се получи много добре :)

Запознах се с един перуански моряк, който говореше на странна смесица от английски и испански и през цялото време повтаряше "салса гуд" и вдигаше палци колко добре танцуваме :))))

Накрая дори поиграх малко меренге и ламбада. И въпреки че бях решила да се прибирам рано рано, нашата компания остана до последно и затвори дискотеката, за ужас на горките сервитьорки, които накрая вече ни гледаха на кръв и на диджея, който не успя да ни изгони дори с Rammsten - Du Hast (всъщност това още повече разгорещи страстите). 

Хубаво парти се получи :))))