БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ!!!!!!!

Благодаря на всички, които се впечатлиха от статията ДЕЛИГИРАНИ БЮДЖЕТИ И СЕЛСКО - РОМСКО УЧИЛИЩЕ! Благодаря на тези, които ме разбраха и подкрепиха и на тези, които ме " изхвърлиха" от системата. Най-напред искам да обясня думите " миризлими, мръсни дечурлига, говорещи цигански". Описах ги така, защото това е мнението на моите колеги и на цялата общественост за тях. Аз съм учител, който от 3 години работи в това училище и който обича безумно ОБИЧА тези деца. Оставяла съм собствените си деца и съм тръгвала да водя мои ученици по лекари през нощта. Купувала съм със собствени средства дрехи, обувки, тетрадки и учебници на деца, които нямат родители. Водила съм вкъщи болни деца, чиито родители са в чужбина. Аз съм учител на около 30 години и съм най-млад в този колектив. Всички колеги, включително и директора са над 50. Е, кажете за каква промяна става дума. Когато отивах първият ден в училище и децата се втурнаха към нас аз ги прегръщах, а една колежка каза: "не мога да ги гледам". Още на минутата я осъдих, но сигурна и тя си е имала причини. Защото след 30 години стаж в това училище вече е с изключително разбита нервна система и две операции. Може би не са виновни децата. И друго искам да кажа.
- Знаете ли колко проверки идват в училището и когато проверяващите си тръгват всичко е наред. Отчитат блестящи резултати от нашето училище.
- З а експертите от РИО на МОН е важно да отчитат резултати пред министъра. Затова и нашето училище е с най-добри резултати от всички училища в общината. За сравнение един ученик от нашето училище на теста по БЕЛ в 4 клас има събрани повече точки от дете в елитно Софийско училище. Е, как става това - от МОН не знаят. Но те ни дават за пример.
- Казвате да превъзпитаваме децата и да ги учим на хигиена. Знаете ли, че за три години на родителски срещи от цялото училище идват 10 родитела.
Не мисля, че е нужно повече да говоря. И в предишното писмо завърших, че това може да се случва само в България!
Да сигнализираме Министерството!!!!!!!!!!!! Нали негови служители издават фалшиви дипломи и вършат куп беззакония!!!!!!!! Там ли да търсим истината!!!!!!!!!!!
БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!