Супер, мега, гига, хипер....

 

Супер, мега, гига, хипер..... не мога да се сетя друга подобна думичка, която да се съчетава с тъп, инфантилен,прост, скучен, покъртително глупав и т.н. "филм". Не не, не съм сбъркала, "филм"  - с кавичките му, както си го пиша, защото това не беше Филм, това беше "филм", пародия, дебилност, невероятна безумица и покъртителна глуповатост... Сега ще си помислите - тази не е в час, а сега аз ще ви кажа за кой "филм" говоря и тогава ще ме разберете. Говоря за "филма" Братя Грим /който, по-надолу ще пиша с малки букви, щото дори големи не заслужава/. Оооооооох, само като го споменавам и ми настръхва кожата...асоциацията, която правя спомена ли го е следната:

"филм" - братя грим - прецакване - ужасна скука - тъпня - малоумщина - покъртителна глуповатост - чувство на безпомощност - желание за самоубийство....

1. Кой е решил, че това е "филм" питам аз? 2. Къде подяволите трябваше да ме заинтригува това безумно нещо? 3. Кой е малоумника, написал "сценария"? 4. Какво точно им е чалнатото на актьорите /някои от които имена/, за да се съгласят да прочетат "сценария", камо ли да го изиграят? 5. Какво сме им направили на кината ние обикновените киномани и зрители, та да го пуснат този "филм"? Отмъщават ли си за нещо?

Такаааа.... тези въпроси живо ме вълнуват още от снощи....Естествено не си мислете, че ще тръгна да разказвам "филма"-помия, в никакъв случай не бих си го причинила нито на мен, нито на който и да било....по-долу ще направя няколко констатации, които се надявам да бъдат достатъчни при затвърдяването на тезата ми за "филма" - бльоджа.

След излизането от зала 14 на Арена Младост, разбрах някои основни неща:

 "Дързост и красота" е чудесен ПЪЛНОМЕТРАЖЕН ФИЛМ, който от утре започвам да гледам с ОГРОМНО удоволствие.

Това са най-нещастно похарчените 6 лв. в живота ми - дори тези 70 дето дадох за блуза, която никога не съм облякла или ще облека някога - са по-добре оползотворени.

Ако искам да причиня на някой душевно разстройство или да предизвикам у него желание за самоубийство, вече зная къде да го заведа и какво да му покажа.

Мат Деймънд беше чудесен , но само до вчера.

Моника Белучи - без коментар. Дори напъните й да изглежда и играе добре /а в този "филм" и бяха нужни доста/ не я спасиха.

Никога повече няма да посегна към детска книжка с приказки.

Ужасно искам да можех да накарам целия екип на този "филм" да седи затворен в една зала и да го гледа 24 часа в денонощието 365 дни в годината, за да разбере каква простотия е сътворил.

Искам от утре във вестниците, където има легенда със звездички, които оценяват филмите да имат знак Smiley!!! - ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ДУШЕВНО РАВНОВЕСИЕ!

Искам като си купувам билет, да ми дават и застраховка с него. Искам да мога да отида при касиерката и да си поискам 6-те лева, които да похарча пак в Арена, но не и за подобна глупост.

такаааа... мисля да приключвам...като спомена единственото хубаво нещо на "филма", а именно това, че сплотява хората, които са се прецакали да го гледат. Коментарите бяха чудесни в залата, смехът /смях, ама горчив/ също.

Съвет: И пистолет да ви опрат в челото, не отивайте да го гледате! Пощадете си и компютрите, ако сте решили да го свалите на CD.