Камелот - 18.04.2008

Да ви разкажа :) Чак сега, ама бях болна и въобще не ми се пишеше.

По мое лично мнение от организационна гледна точка, това е най-добрият концерт, на който съм била. Почнаха да пускат около 19:10. Ние с Тони влязохме бързо, но се зазяпахме по мърчъндайзинга -"English or Swedish please" гласеше надписът, нищо, на Соната Арктика ще им говоря на фински. Харесах си една черна чанта с надпис Камелот и си я купих. Кво му плащаш, 30 лева..
Та след бутането около мърчъндайзинга, влязохме в залата към 19 и30 и седнахме на седалките. Старост-нерадост, но след Хелоуийн е абсурд да преживея права концерт.
Концертът беше обявен за 19 и30 и о,чудо! 5 минути по-късно запя първата подгряваща група - Forever Slave. Да почне така навреме концерт никога не ми се беше случвало. Forever Slave ги харесахме - точно от групите, които харесвам - женски вокали и внушаваща музика. Свириха около половин час. После бяха Firewind. На мен лично Firewind повече ми харесаха от Forever Slave, някакси повече сила и мощ имаше в тях. То е ясно, де, като тип групи са си различни. Дотук добре, звукът беше сравнително добър, но когато на сцената излязоха Камелот, омазаха тотално звука...Не че ни се случва за първи път час и половина да слушаме любими групи с грозен звук, но...всичко си има граница на търпение...И на мен взе да ми писва да се сещам какво ми пеят в средата на песента. Но поне светлинното шоу беше добро, страхотно даже, Камелот бяха прекрасни.
Тъй като бяхме седнали за първи път, липсваше ми малко да си долу, да усещаш вълнението на другите , да усещаш раздаването на музикантите пред теб...Ама така е, старост-нерадост, да свиквам.
Малко снимки:
http://www.bulphoto.com/events/12445/


Аз също поснимах с телефона, но тук няма блутут и не мога да ги сваля.