Представяне на книгата Близо до бебето

Информацията ми е от Лилия, направо копирам:

Близо до бебето. Родителство по лесния начин: в хармония с природата

 

 

Днес беше представена книгата на Василена Доткова “Близо до бебето. Родителство по лесния начин: в хармония с природата”. Събитието беше организирано от gorichka.bg със съдействието на estestveno.com и bg-mamma и се състоя в сградата на бизнес център “Европарк”, като бе уважено от много майки, татковци и дечица на различни възрасти.

 

“Близо до бебето” е уникална книга за родители – в нея няма наставления от специалисти, а само търсенията на една обикновена майка, която се опитва да се вслушва в тялото си, в детето си и в природата. Във време, в което за всичко се предлагат комерсиални решения, книгата насърчава родителите да заложат повече на собствените си неизчерпаеми ресурси от родителска любов, разбиране и внимание за удовлетворяването на нуждите на бебетата си. Идеите на авторката са в духа на привързаното родителство, а също и на грижата за планетата, която оставяме в наследство на децата си.

 

За себе си Василена казва: “Родена съм през 1975 във Варна. Завърших варненската английската гимназия, а след това английска филология в СУ. Като студентка превеждах сериали и филми, а след като завърших, работих първо в шведското, а после в норвежкото посолство. Учих норвежки в Университета в Осло, омъжих се, през 2004 родих Георги, напуснах работа, преведох една-две книги, започнах да пиша за gorichka.bg и накрая се стигна до “Близо до бебето”. През 2007 родих второто си дете Анастасия.”

 

Освен самата авторка, в представянето взе участие и дъщеря й Анастасия. По няколко думи за книгата казаха и Магдалена Малеева от gorichka.bg и Емилия Славова от estestveno.com.

 

Книгата се издава от gorichka.bg и Сиела.

 

10.02.2008 г.

 

За повече информация:

“Д&Д” Агенция

Лилия Николова

Тел. 866 11 00; 0886736430

И снимки: