В какво се влюбих днес 2 - Количка за разходка !

Ам...то бебе няма, няма и да има скоро, обаче аз до колички я докарах...Това малко като с онова очарователно легълце...
Та ето избора на редактора, както се казва, в случая администратора Laughing Като им гледам ценичките, както каза една колежка "От сега трябва да спестявам за второто", пък аз може и до първо да не се доредя, ама няма нищо, много ми харесват!!
1.       
Chicco TRIO CT 0.1 е идеалната количка за активни родители, които имат динамичен живот, винаги са в движение - пеша или с кола, и искат да транспортират бебето си безопасно и бързо. Комбинираната количка включва столче за кола, преносим кош за новоредените бебета, раница, сенник, дъждобран и кошница. Най-важната технологична иновация са двойно въртящите се дръжки, които освен че се въртят в 8 позиции, също така се прибират напълно. По този начин количката заема по-малко място, става по-компактна и лесна за пренасяне. Спирачките са свързани с кабел и бързо и безопасно блокират двете колела, дори да се натисне само единият педал.

Производител: Chicco

Възраст: 0+ мес.

Гаранция: 6 месеца

Цена - 970 лв                                                                          
Та тази я избрах, защото ние определено ще сме от динамичния тип родители, дори като се съберем да живеем заедно, все ще трябва да се пътува донякъде. Пък и е много симпатично синя. Бтв, всичките колички, които избрах, са сини...Много ме влече тоя цвят.И момиченце да е, пак в синя количка ще се вози ;)










2
. Cam Combi plus
Комбинирана количка 3 в 1.
Комплектът съдържа:
- Зимен кош, на който вътрешната част е изработена от 100% памук. Подходящ за бебета от 0 до 5/6 месеца.
- Практична раничка с PVC покритие отвътре за по-лесно почистване.
- Столче за кола 0+ месеца (от 0 до 13 кг.). Разполага с дръжка за носене, благодарение на която може да се използва отделно от количката за носене на бебето. Има дъно подходящо за люлеене. Много удобно благодарение на специалната възглавничка за главата на детето. Сенник, предпазващ от слънцето.
- Дъждобран пасващ на всички комбинации на количката.

Коша на количката и столчето за кола са взаимно заменяеми и позволяват много варианти за детската количка. Текстилните части могат да се перат в перална машина на 30 градуса.

Производител: Cam

Възраст: 0+

Гаранция: 6 месеца

Цена: 850 лв

  А пък тази ми харесва, защото е висока (другата ми се вижда ниска) , а винаги съм си предствяла бебешката количка висока :) Освен това колежката каза,че Кам била хубава марка. Ми за 850 лв трябва да е хубава...










Имайки предвид ограничените ресурси, с които ще разполагаме обаче, предполагам, ще трябва да се спрем на това или нещо подобно:

3.
  Кампиано Скай
-3 положения на гръбчето
-Превъртаща се дръжка
-Механизъм за згъване с една ръка
-Луксозен сенник с прозорец и джоб
-Отваряща се задна част на сенника,оборудвана с мрежа за летния сезон
-Затваряща се секция на коша за багаж
-Оборудвана е с 6 бр. гуми
-Чанта,покривало и дъждобран са включени в цената

Производител: Chipolino

Възраст: 0+ мес.

Гаранция: 6 месеца

Цена: 259 лева




  Изглежда удобна, комбинирана е, само дето няма столче за кола с нея. За което отделно ще трябват маса пари. Но пък ако нямаме кола, е много добро решение ;)











Толкова пазар за днес. Или може би не, ако пусна още някоя търсачка :):):)