Астробебета

източник: Бебепасион
илюстрации: Никола Лене (Nicolas Lainé)
превод: Михаела Едрева



Вашето бебе според зодиакалния му знак :)

Овен : Роден между 21 март и 20 април, Овенът е първият знак на зодиака.Огнен знак, той е направляван от Марс.Той е много енергичен, ентусиазиран и често действа по инстинкт.Не обича да склонява глава и да се подчинява.Може да бъде импулсивен, но никога не е лош.Има огромно сърце и скрита чувствителност.







Телец :Роден между 21 април и 20 май, Телецът е земен знак, управляван от Венера. Той е естествен оптимист,уравновесен и спокоен. С него се живее лесно, но може да бъде и упорит, ревнив, дори яростен. Прощава, но не забравя.






Близнаци: Роден между 21 май и 21 юни, това е въздушен знак, воден от Меркурий.Той е непредвидим и неговото любопитство крие много изненади.Има много жизнен дух, склонен е към учене и комуникации. Но крие в себе си тревожност.









Рак : Роден между 22 юни и 22 юли, Ракът е воден знак, направляван от Луната. С твърде чувствителната си натура, то ще има нужда от цялата ваша нежност, за да се разгърне. Трябва едновременно да бъдат и пазени, но и насочвани към артистична или спортна дейност.









Лъв : Роден между 23 юли и 22 август, Лъвът е огнен знак, чийто управител е Слънцето.Той е перфекционист и винаги иска да бъде център на внимание.Въпреки това е много щедър.Бързо ще набере увереност в себе си. Но внимание с неговия яд. Може да бъде и много надменен.






Дева : Родена между 23 август и 22 септември, Девата е земен знак, управляван от Меркурий. Тя е умислена и спокойна. Много подредена.За тях са подходящи игри конструктури или пъзели, за да развиват логиката и спокойствието им.







Везни: Родени между 23 септември и 22 октомври, те са въздушен знак, управляван от Сатурн (според превода, според моите познания е Венера). Те са  много чувствителни и ще имат нужда от родителите си, за да постигнат самостоятелност. Te са хора, които могат да уталожат конфликт.










Скорпион :  Роден между 23 октомври и 21 ноември, Скорпионът е воден знак, с управител Плутон. Той е способен на всичко, за да сбъдне мечтите си. Има твърде развинтена фантазия и ще трябва да се справя с ревността си.









Стрелец: Роден между 22 ноември и 20 декември, Стрелецът е огнен знак, направляван от Юпитер. Той е много любопитен, но има нужда от пространство, за да се разгърне. Може да бъде неспокоен, дори импулсивен. Той е твърде независим.






Козирог : Роден между 21 декември и 20 януари, Козирогът е земен знак, управляван от Сатурн. Той учи бързо, работи много и изглежда лишен от чувства.Но не е . Те ще бъдат много силни, когато ги усети.










Водолей: Роден между 21 януари и 19 февруари, той е въздушен знак
с управител Уран. Той е много братски настроен, обича приятелите си. Много е независим и ще има нужда от вас, за да прескача бариерите.Внимание с бунтовната му натура.










Риби: Родени между 20 февруари и 20 март, Рибите са воден знак, направляван от Нептун. Те са много нежни, разбиращи и щедри. Много отдадени са, но могат да ги изиграят, заради тази щедрост. Трябва да се задълбочи чувството му за критика, за да може да се защитава.