Салса парти в Пловдив

:) Чистосърдечно да си призная, никога не съм се занимавала с латино танци. Снощи обаче , когато Тери ми разказа, че ще ходи на салса парти в Пловдив, реших,че ако входът е свободен, ще ида да видя.По принцип обичам да танцувам.
И така Тери ме заведе в Новотела (всъщност аз живея близо до Новотела:), но не знаех през кой вход да мина) на салса парти. Запознах се с няколко негови познати и се видях с Теодорус, който вече познавах. В началото ми беше едно такова объркано - разни красиви жени по къси полички (не обичам нито къси панталони, нито къси поли, макар че от вторите в гардероба ми има значително количество), страхотни мъже...Не очаквах да има толкова мъже, мислех, че с танци на жените повече им се занимава. Другото интересно беше, че хората бяха на всякаква възраст. Тери, Димо, Теди и Мая си танцуваха, а аз след като гледах представянията на различните пловдивски школи, си седнах и си блеех. Тери направи много хубави снимки, които скоро ще качи в галерията . По едно време дойде да танцува с мен и  ме учеше на разни стъпки, но аз нали съм си схваната, бях ужасно смешна и  се надявам хората да не  са ме зяпали много много. Имаше едно момиче, което танцуваше страхотно, но предпалгам, тя е доста напреднала. Танцувах и с Димо, но сигурно съм го докарала до крайно отчаяние, докато се ориентирам в неговите стъпки и песента свърши ...Веднага след това трябваше да си тръгвам - малко като Пепеляшка в полунощ, но поне се прибрах с две обувки.
Та танцът, или това , което схванах от него, много ми хареса. Страшно динамичен е, макар че и в известна доза е еротичен. Имах чувството, че всички,котито танцуваха по-майсторски, се сваляха. Та заради тази динамика, може би наесен и аз ще се запиша.Имам нужда от някакво раздвижванее, а никога няма да вляза във фитнес просто...Пък и така малко стягане преди бебето, че после по-лесно да си върна пак мерките, тъкмо почнах да се харесвам. Та така, има още един незаписан фен на салсата:)