Балканджи - първо ДВД

Българската рок-група Балканджи издава първото си DVD, озаглавено "Между деня и нощта".

Промоцията на видеото ще бъде на 30 юли в столичния клуб О!Шипка от 22.30 ч.DVD-то е уникално, само за ценители и истински фенове на групата. От него ще се тиражират 200 броя, без възможност за ретираж, но съдържанието му ще бъде достъпно за БЕЗПЛАТЕН и легален даунлоуд от http://balkandji.org. В DVD-то са включени видео клипове на песните "Ой, мари, Яно", "Аз тебе, либе, съм залюбил", "Крали Марко" и "Звездица", запис на концерт от фестивал в село Триград, проведен през 2003та година, интервюта с членовете на групата, много снимки и информация за Балканджи. Дизайна на обложката е дело на Емо от Горгон Готик Шоп.

 инфо - events@balkandji.org

Е, след новината за Хелоуин - ето нещо, което ме зарадва. Имайки предвид, че няма да мога да присъствам на промоционалния концерт, съответно да притежавам истинското ДВД, възможността, която те предоставят за ЛЕГАЛЕН и БЕЗПЛАТЕН достъп до ДВДто, просто ме хвърля във възторг. Не, че съм се чувствала особено виновна, когато съм слушала пиратски мп3, но се радвам, че някой тръгна в правилната насока. А и така много хора ще имат възможността да ги чуят и да се радват на творчеството им. А и нямам търпение да видя клипа на "Либе", една от песните, които Ицко ми шептеше на уше, когато се запознахме...Абе обичам тая група!

P.S. Остава и да намеря някой с двд записвачка и интернет на неограничен достъп...Щото аз достъп имам, ама никаква записвачка нямам :( Но пък е страхотен подарък за първата годишнина от сватбата ни от групата, която всъщност ни запозна :)