Изтърпяхме се, бе мило!

Изтърпяхме се, бе мило!

Година, 8 месеца и 17 дни от както се познаваме и сме заедно. Отоная нощ, в която се влюбих в теб, момчето с бесния характер, с дългитекъдрави коси, със силните ръце, което ме занесе до леглото на ръце инежно ме целуна истински…От оная нощ, в която ти се влюби в мен ,тогава пухкавко момиче, с не толкова хубава коса и с адския характер.Благодаря ти, че още на сутринта знаеше, че искаш да си завинаги с мен.

Година и половина от както казахме “да”. От както сбъркахме от смяхлелите в ритуалната зала, че и гостите си. От онази първа брачнацелувка, която не исках да свършва. От нежния танц на Boat on theriver, която всъщност е доста неподходяща за първи сватбен танц :)От проспаната ми първа брачна нощ. От глътките шампанско, споделени стеб…От пръстените, които не искам да сваляме…(макар че на мен моят мистана голям и ме е страх да не го загубя я с пране, я с чинии :( )

Благодаря ти, че още си с мен, въпреки трудностите. Въпрекикилометрите. Въпреки това, че и двамата сме от бесни по-бесни и отупорити по-упорити и трудно отстъпваме. Но пък ако не бяхме такива,може би щяхме да се предадем по-рано пред разстоянието…Благодаря ти, чеси с мен, въпреки че свалих почти 10 кг и съответно загубих онази ,хм,апетитна гръдна обиколка, по която така си падна в началото ;)И всъщност - почти изцяло не приличам на онова момиче - изтърпя ме съсскоби, но пък сега имам прелестна усмивка. Косата ми порасна почти докръста…А тогава стигаше до раменете…Благодаря ти, че си с мен, въпрекимоята студенина, която проявявам често към всички около мен…Че сеопитваш да чупиш стените и да ме докоснеш…Ще успееш, един ден…Когаторазбереш, че всъщност детето, което толкова искам и което ти толковаупорито ми отказваш сега по различни причини (с 90% от които всъщностсъм съгласна, ама инстинктите не питат колко пари взимаш в момента :( ), е точно това ключе, което ще ме превърне от студена и далечна, в топла, мила, нежна, грижовна и…ваша - твоя и негова.

Благодаря ти, че поиска да извървиш живота си с мен. Ще се опитам да бъда добър спътник, да те насочвам и да те следвам.

Обичам те.

http://media.abv.bg/img.phtml?id=10571

П.С. Картичката е от www.abv.bg

П.С. 2 - Година и половина се навършват днес в точно 13.00 часа.