Почвам работа

 :)

Мноооого се радвам.
Ходих на 1335346236 интервюта в тая фирма, но явно с резултат. Екипът,или поне тези, които ме интервюираха, много ми допадна и се радвам,че ме избраха. Най-хубавото е, че е на 4 часа и ще се съчетава перфектно с лекциите и упражненията. Аз на тях много не държа да ходя, но от фирмата казаха, че държат и на образованието. Едва ли ще ме изгонят заради нисък успех, но пък като за последна година, може и да се трогна да ходя по-често от предните.Брех, ще взема да завърша.
Значи първо 6 месеца изпитателен срок, ала- бала. После освен заплатата ще дават и разни екстри - транспорт, медицинско обслужване, храна...Май и още нещо казаха, ама кой да помни, такъв кеф ми беше, че много много не слушах. Поне запомних,че в понеделник трябва да ида в 14.30 и ще ми направят договора. Пари дават нормално. Няма да забогатея, и кола няма да успея да си купя, ама за 4 часа - толкоз. С осигуровки и всичките му там ала-бала. И тъй като явно за кола и лаптоп няма да докарам, я да видим с какво друго по-дребно ще се обзаведа.
-мп3 плейър
-телевизор с двд, (да ме пита човек за какво са ми, ама като се съберем догодина с Ицо и почнем да плащаме по 400 лева наем, никога няма да съберем пари за такива глезотии, за това давай сега да купувам, докато плащам още само 100 лева :Р )
- микровълнова печка (по горната причина, а и като гледам  много удобничко, май може и да се готви в нея)
Амииии, това съм намислила по-големичко....Другите 3 сигурни заплати все ще влязат в употреба. Бе и една пералня мога да купя, ама къде ще я свра, докато се преместим някъде си. А пък и като се преместим ,то сигурно ще си има пералня...но пък може да си купя бебешки дрешки, дето за нищо няма дя ми трябват сега, ама след  2-3 години като почнем да обзавеждаме за бебето и като си помисля колко пари ще хвръкнат по ЕСовски цени и свят ми се вие...А може да давам за благотворителност, винаги ми се е искало да помагам.Или по-добре всеки месец да отделям някакви пари за дарение. ХМХ. Аууу, като ме слуша човек и все едно ще взимам президентска заплата, така ги тъкмя.
Обаче в характеристиката на позицията, накрая пише :личностни качества. и там едни положителни работииии, леле-мале, чак не можах да повярвам ,че съм такава, за да ме изберат. То не бяха едни самоконтрол, изпълнителност...Абе както и да е. Важното е ,че по цял ден ще работя на компютър, иначе казано, няма да сменям много обстановката...Но пък най-вероянто няма да ми остава време да влизам в интернет :( Надявам се да не ме забравите.
А, забравих да кажа. Вече имаме първата семейна придобивка с Ицо. Иначе казано първото нещо, което сме си купили, след като сме се оженили, за общо ползване (с изключение на мишката) - тенджера. Вече сварих едни спагети вътре, а за другата седмица ми каза да се науча да варя боб. Много сложно ми се видя. Аз мога леща, ама той не искал леща. Капризи! :)