КуПоОоОН!

Скъпи приятели,

Снощи срещата беше просто възхитителна!

Първо - похвала за Яничка, която се беше справила чудесно с организацията на изложбата. Самата изложба на мен също ми беше много интересна, макар че познанията ми във фотографията стигат дотолкова,че да сменя ленатата на фотоапарата или да кача снимките от него на пцто... Имаше неща,които ми направиха доста силно впечетление, въпреки че не бяха наградените. Даже онази наградена снимка с бебето на една пейка така и не разбрах какво точно и беше специалното,че заслужи наградата, ама ...Може да не съм достатъчно художествено настроена,че да отбирам от такива неща.

На изложбата се видяхме с Яничка,Единотвас,Смехи,Ейс,ИванАнгел,Дарла и Дан (който е начинаещ блогер), Щепселинка, Павлина и Тери. След културното мероприятие последва и културното напиване, което накрая вече не беше толкова културно...Още не мога да повярвам че трима -четирима изпиха 26 ракии О_О...Както и да е, обстановката в пицария Тукан беше много уютна. Толкова ми беше забавно с вас, че почнах и да се държа крайно...хм...разюздано, което ще си проличи и по снимките. Малко ме е срам.Искам да кажа на Смехи,Дан  и Павлина (защотот ме видяха за първи път), че аз по принцип не се държа като порнозвезда ;) Обикновено съм кротко ядящо момиче, което става да танцува по някое време.

Като казахме танци - присъствахме и на концерт на Биг Мама Скендъл , които през цялото време свириха разни рокчета, кавърчета и бяха чудесни! Много ни повдигнаха настроението, а ние като станахме да танцуваме, разбихме всички останали гости на заведението!!! Групата много ни се радваше (или поне аз останах с такова впечетление) и в един момент свиреше почти изцяло само за нас. Да използвам случая да благодаря на Щепси, която благородно ме подпомогна да остана за концерта...

В резултат леко попропуснах първото упражнение тая сутрин (в момента пропускам още две) , но няма нищо.Ще се преживее. Важното е,че снощи се почувствах сред приятели, нещо, което напоследък страшно ми липсваше.

Наздраве, душици!!!