Street Down Workshops 08.04 - 09.04.2006

Нямам търпение за това събитие:)
Сигурна съм, че феновете на тази музика наистина ще оценят подобаващо Street Down Workshops. Толкова известни музиканти на едно място не са за изпускане. Ще се видим утре;)

Британски съвет България и Geronimo Breaks организират на 8 и 9 април открити семинари със заглавие Street Down Workshop 2006, с участието на dj Vadim от култовия лейбъл Ninja Tune и неговата група Oneself, с участието на Yarah Bravo, Blu Rum 13 и Bongo Pete. Освен тях лектори ще бъдат и London Elektricty, dj Woody / Световен ITF DMC шампион 2001/ и MC Wrec.
Семинарите ще са с водещи изброените по-горе имена, като идеята е да стане открита дискусия с всички български ди-джеии, продуценти, музиканти и хора, занимаващи се в областта на музиката.
На 8 април от 18.00 – 21.00 водещ на семинра ще е London Elektricity, който ще сподели своят опит като музикант, правещ на живо drum and bass; MC Wrec, които ще отговаря на въпроси свързани с това какви качества трябва да имаш, за да си МC и Dj Woody, който ще демонстрира и ще се опита да Ви научи на няколко основни скреч трика.
На 9 април workshop-a ще се води от Dj Vadim, Yarah Bravo и Blu rum 13 с начален час 17.00 и ще е посветен на теми, свързани с продуциране и издаване на некомерсиална музика.