За почитателите на Бойко-пореден абсурд

Излизам днес от вкъщи да разходя кучето и какво да видя-окопите създадени от Софийска Вода преди месец и половина и стоящи незарити, от както са приключили се асфалтират. В дъжда. По известната схема- 1 работи, 3ма го гледат. Но по-важното е, че се асфалтират.

Прибирам се сега от факултета и какво да видя- имаме си нови кофи. За незапознатите, преди около 4-5 месеца някой идиот подпалил кофата за разделно събиране на хартия и съотвено изгоря и тази за стъкла. От тогава никой не си прави труда да сложи някаква кофа и съвестните хора като мен, мъкнат торбите с хартии до тези на другите блокове. Което е неприятно, особено когато имаш пес, който да те влачи докато балансираш боклуците.

И днес, един ден след преизбирането на Бойко си имаме нови кофи. 2. Една зеленичка за стъкла и една жълтичка за хартии. Чисто новички.

Хайде сега деца кажете, нормално ли е един кмет да чака да го преизберат, за да си свърши работата? Аз мисля, че не! Не е нормално да се асфалтира, когато вали и всичко е в локви. Не е нормално да не ти сменят кофата за боклук с месеци. Боклукът за рециклиране, с който уж да облегчиш проблема с боклука на София и да помогнеш на природата. И очевидно този проблем е известен, защото не може да е съвпадение, че това се случва точно днес, точно след изборите. Просто не може!

И така, аз съм възмутена. Защото Бойко много обича да се бие в гърдите колко много прави, а ето това е абсолютно свидетелство, че той (или общината или който и да е) преднамерено не са си свършили работата (и то не от вчера, а от месеци), за да изчакат изборите. Е, бясна съм!