За Music Idol

Гледам сега елиминациите. И исках да ви питам.

Какво мислите за Нора?

Ще ви кажа какво аз мисля. Много харесвам гласа й и т.н. Но не харесвам Нора. Ама грам не я харесвам. Ама изобщо. Уважавам способностите и, но като гледам лицето и по време на изпълненията и не само, ми не мога да я почувствам. Толкова ми е чужда и безлична. И макар това да няма отношение към гласа и, за мен е важно. Не бих общувала с това което тя показва като личност. Може и да е глупаво, но...за мен е важно.

Та кажете за вас как е. Не е въпросът да се караме, то човек с вкусове не може да спори. Просто как я усещате като човек. Гласът и го приемаме за даденост, да кажем. Но може ли тя като човек и изпълнител да ви накара да мечтаете. Защото това е част от шоубизнеса в днешно време. Колкото и да не се харесва това твърдение на някои "пуристи", то е факт. Хората не харесват само нечий глас, а и личността му. Или това което им продават за личност. Та какво мислите за нея?

На мен ми прилича на едно биче, което рие с крак на корида. Пълно със сила, с живот, с енергия. Но...нещо липсва. На мен ми липсва душевността и.