Ще ставам майка за втори път!

Сигурно и при вас се е случвало някои неща да стават бързо, а за други да чакате толкова дълго време, че да изгубите надежда. И точно в този момент копнежа ви се сбъдва, ей така - без усилие, защото сте спряли да се надявате, че нещо ще се промени.

Моят случай обаче е по-различен. Нито съм го чакала толкова дълго, нито пък ме изненада, а просто се изпълни това, което сънувах. Спомняте ли си постинга ми Сън ?!  http://www.bglog.net/blog/Darla?bid=6603 
Има няма два месеца оттогава, но ето вече съм сигурна, че ще ставам майка за втори път!!!!!!Smile 

Не е важно, какво ти се случва, а какво искаш. Е, аз си поисках четири неща за тази година и едното вече се изпълни.  Разбира се, че съм много радостна и щастлива, а виждам, че и хората около мен са въодушевини, колкото и аз. Питат ме вече, как се чувствам и аз не мога да им дам еднозначен отговор, но все пак радостта ми преобладава. Хубавото на втора и всяка следваща бременност е, че вече имаш опит с първата и си по-наясно какво ти предстои. Все пак не може да се предузнае или предскаже точно как ще се развие процеса, затова аз съм решила просто да правя това, което върша всеки ден и да не спирам своята активност. 

Искам да описвам всеки един месец от своята бременност, нещо което пропуснах да направя с първата. Не толкова за друг, а за себе си да "наблюдавам" едно толкова значимо събитие в моя живот, без да се страхувам да погледна, че след 9 месеца ще изглеждам различно от сега.Smile.
IMG_0047

Но, както Зигмунт Фройд е казал: "Цената, която всички плащаме, за да живеем в едно общество е да се лишим от част от личното си щастие." А, моята кауза си заслужава цената!Cool