ПРАЗНИК на детската градина на сина ми ! Снимки!

Аз съм една щастлива майка!
Имахме късмета и далновидността да поверим сина ни на грижите на госпожите от  Детска градина "Ново поколение"! Беше само на 2 годинки, когато го заведохме там. Почти по детски взехме неразумното решение да го пуснем в мразовитите дни на зимния сезон, но мама трябваше да се връща на работа...
Всичко мина много добре, с лекота се адаптира и вече две години посещава детската градина с голямо желание. С чисто сърце мога да кажа, че там се грижат за децата с любов, внимание и най-важното възпитават ги на ценности и умения, които аз лично много одобрявам.

На 3 юни (събота) детската градина отбеляза 10-годишнината от началото си и отпразнува рождения ден с грандиозно тържество в Младежкия театър на бул. Дондуков 8. Тук отварям скоба и искам да кажа, че ако на някой му се ходи на театър в модерен, централен и уютен салон, то това е Младежкият театър. Целият интериор е на висота! Аз със сигурност планирам да гледам някоя постановка там в близкото бъдеще.

Но, да се върна на тържеството. Беше толкова хубаво и така ме зареди с енергия, радост и щастие, че през нощта на 3-ти успях да си довърша една дългоотлагана важна служебна задача, успешната презентацията на която бе вчера.

Снимки от събитието може да разгледате на:

http://gallery.bglog.net/gallery/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=21218


ENJOYYYYYYYY! :-)


P.S.  Снимките не са много качествени, но снимах за първи път в един режим, който го разучавах там на място и не съм била прецизна в настройките.