Отново празник!

Този път ще поздравя Божидар!
Божидар е моят първи Божи Дар, който точно преди 6 години на тази дата се роди!  За него съм споделяла много тук.  Мога да кажа, че откакто съм в BgLOG.net, голяма част от образа ми тук е свързан със сина ми. Не че това е единственото достойнство, което ме отличава, но аз толкова много го обичам това дете, че ако някой е проследявал моите постинги ще забележи, че аз пиша предимно за нещата или хората, които обичам!

Боби е един от тях!  Очарователен, умен (нали, нашето гардже си е най-хубаво :-)), контактен, любопитен (ах, какви въпроси ми задава!), на моменти плах и отстъпчив, когато усеща потенциална опасност, но в позната среда е изключително настоятелен и дори агресивен.  Неговата стихия са анимационните филми и надуваемите играчки.  Ако ви дойде на гости, непременно ще провери дали имате вана в банята, а ако там случайно се намира и тоалетната чиния, то ще му се пишка много начесто, само и само да види отново ваната. :-)  Обожава морето и въобще фен е на водата.  У дома иска да полива цветята, да мие балкона, да къпе Мартин заедно с мен, да си пълни водните пистолети и да пръска всеки, който е пред очите му. Договаряме се, че един ден ще си построим къща в близост до морето... И неговият обичаен въпрос е: "Кога ще стане това, мамо?". Един ден ще стане! - отговарям с вяра аз! :-)

Въобще не подозирах, че на пет години ще се срещне лице в лице с такъв тъжен момент, като загубата на баща си.  И още страдам и питам, защо съдбата поднесе това сътресение на детето ми... Много тъжно, но за съжаление напълно реално!  В този момент аз само мога да се възхищавам на Боби, защото не му е никак лесно, но се справя момчето! Вярвам в него и го подкрепям, доколкото Бог дава сили и на мене.

Затова искам днес да го поздравя! Да му честитя рождения ден с усмивка. Искам да го прегърна и да го уверя, че много го обичам и винаги ще го обичам!  Желая да има всички качества, които ще го доближават максимално до състоянието на радост. Да живее в този враждебен свят без да позволява светът да моделира неговото мислене, а, напротив той (Боби) да влияе на света! Много искам да има добри приятели, колеги, приятелки и подходяща съпруга! Много искам да обиколи света и да се запознае с интересни хора! Много искам да умее да се радва на обикновените неща и да се научи да уважава различните от него!  С две думи - искам да бъде много щастлив!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОБИ!