Outward Bound, dear Janet!

Прегръдката ни бе силна и изразяваше всичко, което сме преживяли с нея през последните 13 години. Всъщност познаваме се вече 15 години, но от 13 работим заедно и някакси се сприятелихме. Нали знаете, на работното място има хора, които веднага ти лягат на сърцето и такива, които не би искал да срещаш често.

Е, Жанет е точно от първия тип - сприятелихме се веднага!
Friendship
Тя дойде във фирмата по моя покана 3 месеца след като аз постъпих. Мога да кажа, че заедно израстнахме професионално и в голяма степен оформихме имиджа на организацията ни.
Деляхме всичко - храна, пари, работата си. Когато някоя излизаше, другата я покриваше. Когато шефа си набелязваше важна задача - погледа му ни избираше веднага.
Работехме и следвахме едновременно, а по-късно трябваше да съчетаваме и семейство, деца и пак учене, и пак натоварване в работата...
Просто бяхме заедно и се крепяхме! Казват, че приятелството между жени е по-сплотено и силно, когато има общ сантимент, общо преживяване - а, ние го имахме.

Днес се сбогувахме!Cry
J&D&Gr
Не зная, кога ще я видя отново, не зная дали изобщо ще я видя повече .... но, адски ще ми липсва! Знам, че и аз на нея !Видях го днес в просълзените й очи, които ми казваха, колко много съм означавала за нея!
Заминава. В петък. При съпруга си, който вече е там ... ,за да се докоснат до американската мечта!  А, защо не и да я постигнат?!
Мила Жани, ти го заслужаваш! Радвам се за теб, че успя!

Не, не казвам сбогом, защото ще се срещнем отново с теб!
Тук или най-вероятно там (Калифорния), не зная, но един ден ще стане, а дотогава - Outward Bound, Lady! Tongue out
(Тя ще се сети).
JPr