МОЛБА

Ейййййй... най-после дойде и моят ред да помоля за нещо.

Колеги, все още сме в отпуск и много от нас си почиват активно. Наближава началото на септември и ще се повтори историята от миналата година. Публикациите ще са малко, а първа страница ще е зарита с молби за споделяне на разпределения. Странно защо търсещите не ползват търсачката и не открият онова, което им е нужно, а очакват някой директно да им изпрати труда си на посочен мейл.

Та за какво ми е мисълта... Горе вляво (под снимката на момченцето с черната блузка и вдигната ръчичка) има Съвети за начинаещи. В интерес на истината не бях отваряла съветника, затова вчера си хвърлих гонката и аз да обяснявам в картинки как се публикува. Когато една публикация спазва изискванията на блога ( с попълнени ключови думи и категории), тя е в пъти по-ценна от онази, която носи само заглавие. Виждате активността на потребителите. Само след ден и публикацията минава назад... Ако се публикува заради идеята да се пусне материал - ок. Не ползвайте разширените настройки.

Ако желаете с труда си да улесните съблогерите, ако желаете наистина да сте полезни - бъдете коректни! Възползвайте се от дадените съвети!

Благодаря ви!