Сподели урок

Скъпи колеги, в навечерието на новата учебна година имаме удоволствието да поканим всички учители на територията на Република България да се присъединят към инициативата „Сподели урок“ на учителите от ОУ „Кочо Честеменски“ - Пловдив. Дейността е част от реализирането на проект  „Транснационално  сътрудничество и споделяне на опит за подобряване качеството на образованието в училище“, по програма Еразъм+ в партньорство с  начално училище „Green Lane“ в Бърнард Касъл, Великобритания. Проектът се изпълнява с финансовата помощ на Европейската комисия. Целите на проекта са свързани с:

- трансфер на модел и добри практики от Великобритания;

- повишаване квалификацията на учителите и мотивацията им за споделяне на добри практики;

- повишаване качеството на учебния процес в училище;

-  овладяването на агресията и промяна в управлението на класната стая за осигуряване възможност на всяко дете да получи най-доброто от работата в клас.

За постигане на тези цели училище „Кочо Честеменски“

 организира инициативата „Сподели урок“

За споделянето на добри практики каним всеки колега – учител или педагогически съветник, да сподели своя опит като представи урок с иновативни методи. Уроците трябва да бъдат разписани съгласно формуляр /'може да бъде свален на български или на английски език от vlibrary.chestemenski.eu/ и изпратени до 01.ХІІ.2015г. на адрес sharelesson02@gmail.com.
Всички уроци ще бъдат качени във виртуалната библиотека на проекта vlibrary.chestemenski.eu.

За първите три училища представили най-голям брой уроци има предвидени награди. Всички участници ще получат сертификат за участие.

Надяваме се с общи усилия да създадем интересно и полезно място за споделяне на добри практики за всички колеги от страната.

Очакваме Вашите уроци и Ви желаем успешна, креативна и ползотворна година!