Нашата котана - първа красота

Реших и аз да популяризирам тук домашния ни добитък. И без това е станала като фотомодел - голямо снимане пада. Първа хубавица ;)
Животинката се казва Лара и е на около 4 годинки. Когато я взехме беше на по-малко от 2 месеца - малко, пухкаво и страхуващо се от картофите. Тъкмо се чудехме как да се казва и по телевизията говореха за новата компютърна игра, направена по филма за Лара Крофт
. Казахме си това ще да е - ще се казва Лара. И така нашата Лара се оказа голям дивак. Добре, че сега с възрастта е станала малко по-мързелива и кротка. Вече е тежка, има си шембенце и обича да си поспива повечко. Класика. Вече не я е страх от картофите и дори ги хапва сурови (в малко количества), явно като отмъщение за онези детски дни, в които подрипаше като ужилена при вида на кротките картофи. Пискунът е отявлен хищник. Дебне всичко, което се движи, включително и нещастните животинки, оказали се на нашия балкон. Пее на птичките, опитвайки се да ги примами, но те, някакси, не се връзват. Не ги разбирам :) За мое дълбоко съжаление има навика да внася в къщи хванатите нощни пеперуди и да се забавлява в захлас (за разлика от мен).

Ето я и нея (тъй като очевидно не се справям с качването на снимки тук - пляскам линк. Срам, срам):
http://new.photos.yahoo.com/sem.kulevski/album/576460762365675735