‘Cause you know it’s over before it began...

Ммммммм заяжда ми се с някой и това си ТИ Антон...

Интересно ми е таз анкета за какво си я пуснал? Базирайки на странния опит за социологически анализ на предишната такава, и недоволствения коментар от ниската оценка, мога да ти кажа следното:

1. Ядосал си се, защото си осъзнал, че напоследък анкетите ти не се отличават с голямо остроумение и за това на първо място си сложил простотии.

2. Сексът се намира там, защото това се води порочна общност.

3. Пиенето - по същата причина. Тук обаче има и малка уловка... Пиене, но какво?!? Нарочно не си сложил алкохолизирване, а само глаголчето "пиене".

4. Работа - тва наистина не знам що е тук, предполагам, че и ти. Просто ти е дошло като идея и си го изфляскал /брей кви думи знам..../.

5. Културни мероприятия - за това или се шегувкаш или си сериозен - средно положение няма.

6. И ето го нещото, което ми бръкна в очичките - Ще наблегна върху набиването на измисляча на тия тъпи анкети. Значи, ако искаше анкетка, с която после да се заиграваш социологически, щеше да спреш до мероприятията културни. Обаче ти, пиле шарено, искаш нещо друго. Вариантите са три:

Вариант 1: Мислиш, че като сложиш отговор от типа на "Да малтретираме физически анкетиращия" ще замажеш положението с очовадната липса на въображение, която показваш напоследък. Това е доста ошашкващото, щото все още те имам за креативен човек.

Вариант 2: Предположил си какво ще стане и се готвиш да напишеш нещо кофти по въпроса или най-малкото за свое успокоение да си казваш "Знаех си аз, че така ще гласуват!". Или с други думи към 03.30 ч. на 19.06.07 имаме 6 гласували. Процентното съотношение е следното: 16.67% /т.е. 1 човек/ гласуват за простотии; 16.67% /т.е. 1 човек/ гласуват за секс; 16.67% /т.е. 1 човек/ гласуват за работа; 50.00% /т.е половината от гласоподавателите/ гласуват да ти извадят абонаментна карта за травматологията на Пирогов /внимавай, че те стачкуват.../.

Вариант 3: Винаги съществува и възможността да се водиш по стереотипа за поставяне на такъв малоумен отговор в анкетите, но това не го вярвам... просто не се побираш, бейби, в никакви стандарти...

Та вземи и се стегни най-накрая. Прекалено е елементарно! Поне за мен вариант 2 на т.6 е най-приемливото обяснение, защото те познавам, и ‘Cause you know it’s over before it began...

Е?