Twisted Sisters в Ловеч

Нямах намерение да ходя. Предимно по финансови причини. Вярно, че Ловеч не е накрая на света, но близките две седмици не се предвиждаха никакви разходки. Пък и със задаващото се адско лято в Каварна, което няма как да пропуснем...

 Звъни едно приятелче в събота и казва, че имал 2 свободни места до Ловеч. Ми добре! Обаждам се на шефа да го зарадвам, че следобедната задачка се отменя, на коет той реагира както обикновено - "Ми добре." 
 Такъв си е той - на моменти ми иде да го убия, най-вече когато хвърли някоя опаковка перз прозореца на колата, но иначе е точен.

 Вили също се измъква по-рано и ...ммм... тук пропускам няколко часа, щото са си лично наша работа :) и към пет следобед отпрашваме към Ловеч.

 Пътя е меко казано скапан, Джетата с която пътуваме е мноооого стара... абе думата комфорт никак не се вписва и това е. Въпреки това пристигаме сравнително навреме, естествено сме пропуснали Ренегат, а докато братушките, дето така и не им научих името са на сцената се занимаваме с бири и кебапчета - глад, няма начин.
 
 И после се появяват ...кой? Twisted Fucken Sisteeeeeeeeeeeers! Естествено! С бат'Ди в главната роля. Предполагам всички знаете кои точно са Систърс и с какво се занимават, така,че тази част ще я пропусна. Шоу до ламарините, каквото и да разправят в ПроРок. Клоун бил Ди Снайдър, не знам си какво - майната ви пичове, мен пък си ме кефи. Така яко си изкуфяхме, че не е истина.

 В сравнение с педишния път в Каварна, пичовете се държаха по-различно. Някак по-неофициално и по-весело. Ревах на всички парчета с пълно гърло, Вилинка на половината, което е донякъде нормално - аз все пак съм израстнал с тия хора, а на нея са и малко в новост.

 Съжалявам, че не стана нито една снимка, иначе имаше интересно и сред публиката. Две девойки до нас, които си направиха страшен купон, Веселото пого на скинарите (уточнявам: пого, не сбиване), начумерените случайно попаднали бабички, неколцината металчета, вървящи с извити към сцената вратове, докато чалгарските им моми ги влачеха възмутени към изхода, децата със всетнали очи по високите места отстрани на площада...

 Е, който е бил там го е видял, който не - следващия път :)

 Прибрахме се към 3 сутринта, полузаспали и пораздрънкани от скапания път, но на кого му пука?

 Съжалявам, че пропуснахме WASP, но нека който е бил там да разкаже!