0 0 гласа

Негласувалите "умни", стават функция на гласуващите "тъпаци"...

 
Избори



●Негласувалите "умни", стават функция на гласуващите "тъпаци"...
 
А ти сериозно ли си мислиш, че мангалите и държ. чиновници ще те послушат и няма да гласуват? Тогава резултата ще е 100% за ГЕРБ.


Каква точно промяна очаквате да постигнете с нулева избирателна активност?

Да се засрамят външно-управляемите "управляващи"?

Да ги хване съвестта и разкаянието?

Да си подадат оставки?

Да започнат да работят на ползу роду?

И как смятате да я постигнете тази нулева избирателна активност?
Като разстреляте гласоподавателите?
Като убиете човешката глупост? Тя е неизтребима - доказателствата са налице.

Когато един човек предлага "решение", което е невъзможно, и даже при изпълнението си всъщност не е никакво решение на предполагаемите проблеми, това означава, че този човек и нему подобните понятие си нямат нито от причината за проблемите, нито от решението на тези проблеми. Нещо повече, те работят за грешната кауза.

Истината е, че трябва да се гласува. Да призоваваш към не гласуване и в същото време да плюваш по Президента, че не е вкарал този или онзи в затвора и го виниш за мизерията, в която живееш, е най-малкото проява на випиюща некомпетентност и правна неграмотност.

Ако българите не се мобилизират и не гласуват на тези избори, те може да се окажат последните, тъй като ГЕРБ разполага с достатъчно административен ресурс и с цялата хазна, за да си купи всеки следващ избор. В една община, в която кметът е основен работодател и в която дори бизнесът гравитира около политическата власт е ясно, че онзи, който разполага с парите, купува вота. Съвсем легално.

Georgi AryanZiezi Teodosiev При 50% активност , негласувалите увеличават процентите на  гласувалите двойно.
При 33% - тройно.
При 25% - ще бъде четворно.
Ако има 100% активност и процентът на ГЕРБ ще падне наполовина.
Но негласувалите са мнОООго "умни" щом искат малцинствата да им определят живота.

Тъй като на тези избори единствено БСП може да победи ГЕРБ, то всички партии и групи, които няма да излъчат евродепутат, както и тези, които отидат за гъби, ВСЪЩНОСТ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ!


Малките партии и извънсистемните играчи не са алтернатива, нямат никакъв шанс, разводняват вота и работят по този начин за ГЕРБ. Със съмнителен морал.  За да се кандидатира една личност първо някой трябва да извади едни пари, за да издигне, да предложи, рекламира и организира предизборната му кампания. Кой по дяволите и коя банка финансира антисистемни играчи?
Гласували за Сидеров, Винкела или АБВ, Иванчева, Ваня Григорова(от „Отворено общество“ – град София, шефка на "Солидарна България", дъщерно НПО на  фондация "Фридрих Еберт"), Аптекаря-Дизел, бЮреков и прочие знайни и незнайни пионки, или ходили за гъби обаче яростно критикуват БСП и Нинова, че не свалили ГЕРБ... 
 

https://www.lentata.com/page_13710.html?_locale=bg