0 0 гласа

Деца за пропаганда - Грета Тунберг

 
Деца за пропаганда - Грета Тунберг




А това е Грета от Донецк

В полутъмния килер на Зелените екстремисти стои винаги една стара и грозна кафява униформа, която стои гротескно върху слаби младежки тела.  Това е малката им мръсна тайна,  под формата на кауза.

Използването на малки момичета за пропаганда е един много перверзен трик, който се използва постоянно от доста време. Използват го и винаги работи, поне временно. Ако някой се изправи и започне да задава въпроси, започват да го заливат с обвинения и опити да го изкарат злодей - как смее той да постави под съмнение тезите на малки деца? При това изстрадали или болни? Какъв изрод!

Използването на малки момичета за пропаганда е един много перверзен трик, който се използва постоянно от доста време. Използват го и винаги работи, поне временно. Ако някой се изправи и започне да задава въпроси, започват да го заливат с обвинения и опити да го изкарат злодей - как смее той да постави под съмнение тезите на малки деца? При това изстрадали или болни? Какъв изрод!

Patty K. Biski:  ,,Докато прогресивните сили стоят на колене в захлас пред Грета, 500 учени от 14 държави излязоха с открито писмо до същата тази ООН вчера, твърдейки че няма никакво място за паника, за апокалиптични прогнози, за необмислени и свръх-скъпи проекти. Но това никак не е важно нали? Гласът на учения е толкова скучен... Вместо защитниците на Грета и нейните спонсори да изпитат радост и облекчение от това извънредно сериозно заявление, те си мълчат - или нищо не знаят за него, или не ги интересува. Прогресивните сили искат от нас над 26 трилиона долара, за да прекроят нашето бъдеще. Знаят, че само с вяра в науката няма да го постигнат! Имат нужда от емоция, а не от хладни сметки. Най-много от всичко, имат нужа от фанатизъм. Ползването на деца за политически цели е характерно за тоталитарните идеологии, когато няма повече реални аргументи. Затова, хвърляйте момичето на арената и борбите да започват. Police verso”

Някой ще даде ли думата , на дете от ДОНБАС  в ООН?  Никой няма да допусне дете от  ДОНБАС  до трибуната на ООН. Никой няма да чуе за откраднато детство.   Децата от ДОНБАС не се спонсорират от Сорос.


Ако един ден подобно болно същество като Грета Тунберг оглави държавна структура, Хитлер ще изглежда като аматьор-фанатик. Толкова злоба има в това нелепо същество, че с удоволствие ще ни изтребе като вид и ще обяви планетата за спасена.
Освен че е 
аутист  и също така  е със Синдром на Аспергер който се нарича и ШИЗОФРЕНОИДНО РАЗСТРОЙСТВО НА ДЕТСКАТА ВЪЗРАСТ.

Yavor Dachkov:  Хичкок! Грета Тунберг: “Аз съм много сурова с родителите си”
Преди да се заеме с лидерите по цял свят, Грета Тунберг провежда кампания първо у дома си. Тя променя хранителните навици на родителите си, като отделя много време, за да ги убеди. “Първо, те станаха вегетарианци. Дори и да казват, че са вегани, те послъгват. Аз съм много сурова с тях, за да не лъжат. Казвам им: Но това не е веган. Те знаят, че правят нещо нередно, но така или иначе го правят”, оплаква се Грета Тунберг.
Младото момиче иска да бъде безупречно. Именно поради тази причина тя обяви, че ще отиде с кораб на световната среща на върха за климата, организирана от генералния секретар на ООН Антонио Гутериш на 23 септември в САЩ.
“Аз не казвам, че хората трябва да бъдат вегани или да спрат да летят със самолет, просто казвам, че това са неща, които могат да се направят и да бъдат положителни. После всеки е свободен да прави това, което иска”, подчертава зелената активиста, която често критикуват, че е твърде радикална.

Дават едно рамо на Лудата  Грета. Тезата е, че гори, за да сеят храна за китайските крави, а кравите пък ни затоплят глобално ... излиза, че китайците са виновни за пожарите. Тя като преплува океана, ще се захване и с това.

КОЙ СТОИ ЗАД ГРЕТА? 

Грета не е това, което е! Или казано по друг начин - Грета не е това, което искат да ни накарат да си помислим, че е! "Грета е медийно създадено явление. Това, което медиите не ви казват, е кой стои зад това нахално дете. " - както писа "The Patriot" (ще сложа линк към статията по-долу) -

Да покажем истината, каквато е!

Грета се придружава навсякъде от 23 годишната активистка Луиза Мари Нюбауер. Вижте снимките, които ще сложа долу. Тя е буквално като сянка на 16 годишната Грета и я придружава навсякъде. Тя и организира всичките събития, тя и провежда срещите, интервютата, изявите и т.н. Тя е нещо като нейн продуцент / мениджър. Но коя е Луиза Мари Нюбауер?

Луиза-Мари Нойбауер принадлежи на крайно лявата организация, наречена фондация “One”.

А кои са създателите и поддръжниците, спонсорите на тази фондация “One”? „One“ се финансира от богати либерали, включително Боно, Бил и Мелинда Гейтс и Джордж Сорос.

Това се казва на web сайта на one.org

Вече знаете, кой стои в дъното и дърпа конците на малката Грета, която иначе е "световно известна активистка за промяна на климата".

Линк към статията
https://thepatriotwatchdog.com/wow-official-escort-for-16-…/


Много добро! Горещо препоръчвам! Ето няколко цитата от Онфре:

"Светът, управляван от парите, в който живеем, унижощи разума, съзнанието, размишлението, съзерцанието, анализа, логиката, за да може да управлява по-добре хората чрез чувствата, емоциите, афектите. Дотук стигнахме. Грета Тунберг и нейните глупости добавят нова глава към “1984” на Оруел Позволете на атеист като мен за първи път да цитира Библията: “Горко ти, земьо, кога царят ти е дете”.
Глупостите на децата винаги са грешка на родителите или на възрастните около тях. На 16 г. никой няма собствена мисъл. На тази възраст повръщат храната, с която възрастните са ги натъпкали. Никой не може да избяга от този закон. Така че да изпадаме в захлас пред вентрологството на едно момиче, което повтаря думите, които възрастните й пишат, е знак за нихилизъм! Не ме е яд на това младо момиче, а на онези, които я използват. Възрастните обичат да слушат да казва това, на което са я научили, след като капитализмът разбра изгодата от екологията като рекламен аргумент за реализиране на огромни печалби. Кой днес не иска да консумира и купува чисто, екоотговорно, био, безвъглеродно?
“Този пост-капиталистически киборг всъщност говори в името на Науката. Но от висотата на своите шестнадесет години какво знае тя за астрофизиката, космическите цикли, слънчевите изригвания и техните цикли Изглежда, че за Грета Тунберг науката се свежда до кратко ръководство”. Тя е в гимназията, все още не си е взела матурата, стачкува в училище и скоро ще бъде обявена за доктор хонорис кауза на белгийски университет Предлагам веднага да я назначат за президент на световно правителство според желанието на Жак Атали и междувременно да й дадат Нобелова награда за медицина, Медала на Филдс, първа награда на конкурса “Шопен” и Златната палма в Кан. Нека бъдем сериозни

Ако отворя речника си, който за мен е много по-надежден съдник от слабодушието на социалните мрежи, установявам, че аутизмът е термин от психологията, който дава определение за “равнодушие към реалността”. Прочетете в “Робер”. За философ като мен, равнодушието към реалността не е най-добрата визитна картичка, за да говориш за реалността."

http://www.glasove.com/categories/novini/news/greta-tunberg-prevyrnah-autizma-v-sila?fbclid=IwAR1Qt-zRO6eavLXeVrCNXVeqlSmbaaaxuz763M56rhXwCVTzgOsZ