0 0 гласа

Бележки върху фалшификациите в българската история

 
 Бележки върху фалшификациите в българската история

Историята която се преподаваше в училище беше написана от Константин Йосиф Иречек(еврейн). По неговата история написаха учебниците, по които поколения българи учиха че сме тюрки, татари, произхождаме от Кавказ, Алтай, Монголия . Че сме почитали някакъв Тангра-мангра и прочие глупости. Това ли е „академичната основа”?! Приноса за вас е може би разделянето ни след Берлинския конгрес, като предтекста е че сме дошляци и няма за какво да претендираме. Заради нея осакатиха страната ни след Ньойския пакт и прочие.

Освен тази написана от него "История на България", Иречек се е облажил като български министър, народа го е хранил и след това заради неговата "История", са ни е*ли мамата без извинение.
Защо не споменавате, че е "отдал напълно живота си в служба на" чужди разузнавания- Австро-унгарското, британското, ?

И дописана от Н.С.Державин (руснак); М.Сперанский (руснак); Якоб Веис* (евреин); Карел Шкорпил; Херменгилд Шкорпил; ф.И.Успенский (руснак); Юрий Венелин; Павел Йосиф Шафарик* (чешки евреин); И.В.Ягич (руснак); проф.В.Томашек (чех, австроунгарец); Геза фехер* (унгарски евреин).

Възникването на бог Тангра(тюркския бог Тенгри(Тангра) и тангризма може точно да се датира - някъде началото на миналия-20-ти век (1926 г. ). Геза Фехер го предположи, Бешевлиев го създаде от две чертички. 
Геза Фехер- Известни са две основни негови престъпления:
1. Унищожава и фалшифицира надписите около Мадарския конник.
2. Унищожава каменна плоча с надпис, открита при разкопки , които той ръководи на така наречената Омуртакова могила до Исперих.
Според едни - основател на българската археология, според други - основател на организираното криминално иманярство в България и австро-унгарски агент. 
Тангретата не ги ли финансират евретата?

Едва след въвеждането на този "научен термин" "прабългари", въз основа на хипотезата на Чертков, Шафарик, Иречек, че българите са с хунски произход, а хуните са приемани за тюрки, следователно ордата на Аспарух са различни от българите, нахлували в Ромейската държава още от 4 век. сл.н.е. И едва след това започват да се търсят веществените доказателства, за да потвърдят хипотезата. Започват археологически разкопки и така и се появяват тези "прабългарски" некрополи, грънци, юрти и прочие.

Та "Официално" са ни фалшифицирали историята разни чужденци, предимно евреи- Шафарик, Иречек, Чертков, безродника Златарски и други знайни и не знайни "герои", които "харизаха" древната тракийска/българска история/ на данайците от Етиопия, които от 1821 г. се казват гърци!; Нищо не казват за покръстването ни лично от апостол Павел и апостол Андрей първозванни, на разгрома на истинската Първоапостолска вяра, който нанася княз Борис първи на християнската ни илирийска църква/четете д-р Ганчо Ценов и Асен Чилингиров/
В 870 г. българите изоставят българското си верою, първохристиянството-Бълга­рската Апостолска Глаголическа Църква и приемат гръкоюдейския(еврейския) вариант на т.нар. православно християнство.

© Ванко Българионъ Николов©° ®