ПРЕДСТАВЯНЕ

Здравейте,

Ето, че дойде време да се върна към корените си на блогър. Може би някои от вас ме помнят, а може би не. Преди, около 11 месеца именно тук направих първите си стъпки в блогването. През периода февруари-май 2008 година се подвизавах тук с никнейм BALTHAZAR.За съжаление не ми се получи много добре и се отказах. След това се оказа, че пощата, с която се регистрирах е изчезнала, поради неактивност и така си загубих и регистрацията си тук.

Минаха има-няма два месеца и в подкрепа на приказката, че шило в торба не стои, реших да опитам отново - този път доста успешно. Така създадох Наръчник по ДЕМОКРАЦИЯ.

Наръчник по ДЕМОКРАЦИЯ е моят личен политически блог. Създаден е през месец юли 2008 година. Най-общо идеята за Наръчника е да популяризира Демокрацията и в частност Либералната демокрация, като начин за правене на политика. Блогът е личен, некомерсиален и на този етап партийно необвързан.

Наръчник по ДЕМОКРАЦИЯ е един от общо 31 политически блога включени в директорията на Гугъл за политика. През последните 5 месеца Наръчника се утвърди, като един от стабилните политически блогове и се радва на една не много широка, но качествена публика. Без да навлизам в подробности ще кажа, че блогът се посещава редовно от няколко министерства, сериозни и по-малко сериозни неправителствени организации и някои от водещите медии. 

Днес се завръщам тук, като автор на един утвърден вече блог и с изградено име, като целите ми са две. 
Първата е да си създам копие на блога, което да е отворено за посещения.
Втората е обмен на трафик и популяризиране на самата идея за Демокрацията, като начин на правене на политика, начин на мислене и начин на общуване при максимално зачитане на чуждото мнение.