На Coke с обич и омерзение*

Този пост е заради една прибързана реакция на Коука, който иначе е широко скроен човек, но понякога дори той не чете внимателно;)
Освен това ме предизвика, че няма да го напиша, защото съм била мързел, не че не е вярно:)
Та, Ейс, уважаеми, Бглог-ът доста често се употребява за един вид отдушник, в което, разбира се няма нищо лошо. По-добре да си агресивен виртуално, отколкото реално. Хората сме емоционални, понякога колкото и да ни се иска да реагираме правилно, не се получава, по ред причини, а и не е нужно!
Първото нещо, което ми направи впечатление, когато за пръв път попаднах тук, беше желанието за диалог и туширането на всякакви негативни коментари, просто водещото беше приятелското и добронамерено отношение към всички. После стана ясно, че никой не е излят от стомана, че понякога се реагира емоционално повече, отколкото рационално, но това му е хубавото, това прави този сайт жив и динамичен.
Мислех, че съм разбрала до къде е точката на пречупване и внимавах да не я стигам, защото независимо от чувството за хумор и високия праг на търпимост, не може да обиждаш хората безпричинно:)
Няма нужда да раздухвам причината за всичките тези словоизлияния, Ейс си я знае, реакцията му показа, че и той е емоционален човек, преди всичко и че понякога независимо колко ни се иска да сме обективни, реагираме субективно, няма нищо нечовешко в това. И не знам дали има смисъл тоя пост, оставям го като доказателство, че не съм чак такъв мързел:)
И Коук, ти си знаеш, важното е да се чете, няма значение дали навреме или след време:)