Предложение за нова общност

Уважаеми съблогъри!
Имам предложение за нова общност. Струва ми се, че вече е време да направим общност, която да е виртуална симулация на "политическа система". Накратко ще обясня защо мисля така.
В Бглог пребивавам от есента на 2005 г., т.е. имам достатъчно лични и участващи наблюдения, които ми дават основание да заключа, че общността прераства в общество. Няма да ви занимавам с дефиниции, скучни са, а и не съм чак толкова професионално изкривена, че да натрапвам всички науки, които съм учила и продължавам да уча. Професията ми е да наблюдавам и да анализирам, извинете ме, ако прекалявам с детайлите.
Защо е нужна тази нова общност според мен? Защото Бглог-ът има нужда от трибуна на крайните нагласи. Задължително тази общност трябва да има администратори, които задължително трябва да бъдат споменати, че даже и никовете им да седят на видно място. Така всеки, който иска да изпусне парата, понеже нещо-на-някому-е-крив-за-нещо-си, ще може да пише постове, които пак ще са според правилата на сайта, но ще са и според правилата на общността, т.е. никой няма да се обижда, че го обиждат, след като той обижда.
Защо да не останат тези постове в главната общност или във вече създадените общности? Защото така се губят, а целта е да не се губят.
Накрая предлагам блогъри за администратори:
Gen - защото е българин
edinotwas -  и него по същата причина
do100jan - защото е сексист
Сега да обясня за тези ми предложения - субективни са, няма какво да обяснявам:)
Искате власт, ето ви власт, за сега е виртуална, но за такава само ми стигат силите.
Съвсем накрая - този пост няма за цел да събере рейтинг, нито гони безброй коментари, така че по-добре кажете какво мислите, а не какво чувствате. Емотиконите са добре дошли като коментари, но ми спестете тяхното съществуване само по себе си, ничий коментар няма да изтрия, но ако някой има за цел да ме обижда, да го прави на лични бележки, за да мога да отговарям подобаващо.