Музика

1. make love not war - хипита, сексуална революция, вероятно им е писнало от войни, известното продължение на Стивън Кинг: "НО Бъдете готови и за двете!
2.anarchy - пънкари, разрушения, протести, шарении, насилие - вероятно им е писнало от "всемирната любофф"
3. wave - във всички форми: dark, new, low, каквото-се-сетите - бели, черни, сиви, едноцветни - вероятно са осмисляли " всичко" случило се до "сега"
4. jazz - "големи" импровизации, според ситуацията, решения в крачка
5. classic - класиката си е класика, тя е вечна
6. techno - много прилича на пънк, само че хората не рушат, а подскачат. все се сещам за един виц: "защо техно-феновете не могат да откраднат кола?; защото зациклят на алармата;)"
7. grunge - някаква-никаква смесица от всякакви музикални стилове; характеристики: неугледен външен вид - както на фенове, така и на музиканти, кой от кого се е повлиял, не е съвсем ясно;). мрънкащи вокали, сърдити китари, импровизации и каквото се сетите още:)

Да речем, че това е един условен ред, хронологията едва ли е възможна, тъй като споменатите течения в музиката са на "преход" , т.е. на границата, т.е. маргинали. А като такива, съвсем е възможно да се случват едновременно, по всяко време, без хронологичен ред, за да стане по-ясно - голяма каша:))))
Но музиката е най-важното и тези, които я правят също:)
Слушайте музика, всякаква, някой-нещо-иска-да-ви-каже-вероятно;)