Моето мнение

Е, и аз вече се регистрирах. Здравейте на всички!

До сега не виждах смисъл да го правя, защото не ми се пишеше нищо, което да публикувам, но следях някои неща, които ми бяха интересни. Това, което ме впечатли в сайта е, че по принцип всеки дава добрата си оценка за всяка статия и се опитва да намери хубавото във всеки един блог. Ако пък някой изкаже някакво отрицателно мнение то става по културен начин като градивна критика. Напоследък обаче се появи този конкурс... Мога да кажа, че прочетох всички статии или поне тези, които имах търпението да прочета до край, защото са задържали вниманието ми. Напълно наясно съм кой участва и с какво. Е, Veselin ми е приятел и момчето, което написа пътеписа си за морето също. Историята много ми хареса и затова реших, че е страхотна идея да я публикува. Това не е някой дълго обмислян пътепис, а съвсем спонтанния разказ на едно момче за страхотното му лято. Мисля, че пътеписът заслужава да печели, особено, ако и други хора мислят като мен.

Не мога да разбера само, защо не могат всички в този сайт, или поне по-основните бглогери да се извисят малко над личните си предпочитания и симпатии и да се стремят да са така позитивни като Ace Coke например. Това е човекът, който най-много ме впечатли тук. Винаги намира нещо позитивно във всичко и никога не взима участие в дребните спорове или заяждания.

Искам да попитам сега трябва ли да ви преразкажа всеки един от пътеписите и да го придружа с кратък анализ, за да ми повярвате, че гласувах обективно вчера или може би да подам някаква клетва за истинно и морално гласуване? Избрах си пътепис, който наистина ми харесва и дадох своя глас. Когато гласувах никъде нямаше изискване преди да дам гласа си, че трябва да съм регистрирана първо. Ако желаехте само дългогодишните потребители на сайта, с които си пиете бирата си всеки Петък, да гласуват, тогава трябваше да направите нужните ограничения за това гласуване. Но достатъчно по този въпрос...

Искам също да изкажа поздравленията си към The Maker, който публикува в момента изключително интересен роман тук. Следя го с интерес всеки ден и очаквам продължението с нетърпение! И той публикува понякога някои глупости, но романа му си е супер. Той и неговият колега ми напомнят на Роджър Зелазни и Робърт Шекли, но мисля, че дори ги надминават, защото "Палецът на Лестър" за мен е доста по-интерсен от техните романи:)

Ами, това е, което исках да кажа на всички.

И не мислете, че  Veselin участва в този конкурс, заради 50 литра бира. Тук при нас бирата е 20-тина цента и си пием в доволни количества без да има нужда постоянно да печелим конкурси:)

Дано мирът възтържествува.

. . . . . . . . . . .