avatar

За козметичните салони : КАК ДА ИЗБЕРЕМ АПАРАТА ЗА ФОТОЕПИЛАЦИЯ ?

http://www.s-linebg.euКАК ДА ИЗБЕРЕМ АПАРАТА ЗА ФОТОЕПИЛАЦИЯ ?

Козметичните услуги са пренаситени от фотоепилации – с различни апаратури. С утвърдените и сертифицирани апарати се появиха и такива с неясен произход или такива с фалшиви надписи. Полагаме максимални усилия за пречистването на пазара от такива опасни за клиентите апарати за “красота”.

При закупуване на апаратура за фотоепилация обърнете внимание на следните неща :
1. Какви сертификати притежава апарата, колкото повече такива има, толкова е по-надежден.
2. Попитайте за сервиз поддържащ апаратурата – този тип апарати се нуждаят от профилактика и ако същата не се осъществи на време, е възможно да се стигне и до изгаряния.
3. Не се доверявайте 100 % на реклами, всеки афишира, че неговото е най-добро, платената реклама в повечето случаи е напудрена и недействителна.
4. Много от апаратите се предлагат на ниски цени, но консумативите лампи и глави са със значително завишена цена. От цената на тези консумативи зависи Вашата понататъшна печалба.
5. Не закупувайте апаратури от случайни лица, без сигурност за доставка на консумативи и сервизно обслужване. Поискайте това да е оформено в Договора за покупко продажба. Препоръчително е да ползвате утвърдени фирми в този бранш. Не се подлъгвайте по безкрайно ниски цени на апарати за фотоепилация, колкото и да е ниска тази цена, рискувате този апарат да Ви остане украса на салона, ако се окаже, че няма кой да го поддържа или имате проблем с консумативите.
6. Обучението за работа с апаратурите включва необходимия набор от материали и практическо обучение.
7. Обърнете внимание на продължителността на импулса, колкото по-дълга е тя, толкова по-добър ще е ефекта.
8. Задълбочено разгледайте и съпоставете техническите характеристики на апарата, те са огледало на ефекта му.